Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym2k
csendes tag
Sziasztok !
Laptop mellé, asztalra melyik a jobb választás, melyiknek van zeneibb hangja?
Genius SP-HF1250B vagy Creative GigaWorks T40 Series II.
Tudom nem egy árkategória.
-
anonym2k
csendes tag
válasz gabber01 #31919 üzenetére
Köszönöm a választ.
Sejtettem, hogy nem 3x jobb, de ha zeneibb hangja lenne akkor rászánnám - ha nem is a háromszoros - de egy használtra a kétszeres árat.
Nem ez lesz a fö hangfalam, az asztali PC egy csöves végfokkal hajtja azokat.
Ez csak laptop mellé, internetes tartalmakhoz kell. -
anonym2k
csendes tag
válasz lezso6 #42737 üzenetére
"Szerintem nemhogy a 24 bitnek, a FLAC-nak se nagyon van értelme, a 320-as mp3 bőven jó"
Nincs azzal semmi baj, ha nem hallod a különbséget, vagy a füled alkalmatlan rá vagy az általad hallgatott zenék p-n átmeneteken születtek. Jó neked, nem kell drága cuccra költened.
De azért nem kellene terjeszteni, valaki még elhiszi.Az mp3-ból - legyen az akár 320-as - az eredeti hang semmi módon nem állítható elő.
FLAC-nál is a 16/44-nél már a 24/48 is sokkal jobban szól, persze csak ha nem abból van felkonvertálva.
Lehet Neked nem nagy a különbség, de van aki ezért súlyos százezreket képes áldozni.Ez természetesen csak a saját véleményem, mely a saját tapasztalataimon alapszik. Az mp3 hallgatása hosszú távon számomra fárasztó, zavaros, kásás, szőrös.
Nem vitaindítónak szánom és nem is megyek bele.[ Szerkesztve ]
-
anonym2k
csendes tag
válasz garage112 #43098 üzenetére
A Direct Monitor a Line-In és az USB-n jövő computer jel arányát állítja.
Balra letekerve csak a computer, jobbra kitekerve csak a Line-In, középállás - 12h - mindkettő maximum.
A Soft Control a driver részét képező keverőpultot kapcsolja, benyomva működik az azon lévő beállítás - kikapcsolt computerrel is - kiengedve csak az eszköz fizikai potméterei.
Egyébként a Manual nagyon jó, elég egyszer figyelmesen elolvasni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest