Onkyo X-N7XX: Új mikrotorony a láthatáron

Szűk másfél évtizede dobta piacra első mikrotornyát az Onkyo, azóta körülbelül másfél millió ilyen jellegű terméket értékesített. Tehát egy sikeres termékcsaládról van szó, úgyhogy nem csoda, hogy menetrendszerűen érkeznek az újabb és újabb darabok.

Onkyo X-N7XX
Onkyo X-N7XX

Most az X-N7XX típusjelzésű termék került sorra, amely közel 600 dolláros vételáron június közepétől vásárolható majd meg. A beépített CD-lejátszó a gyári, írt és újraírt korongokon kívül képes az MP3 és WMA számokat tartalmazó lemezek kezelésére is. Ezen kívül az USB porton keresztül csatlakoztatott pendrive-on vagy külső merevlemezen található MP3 és WMA állományok megszólaltatása sem okoz számára gondot. Emellett biztosítja, hogy a felhasználó az audio CD-k tartalmából tömörített zenefájlokat készítsen és másoljon adattárolójára. Nem hiányzik belőle az integrált AM/FM tuner sem, így rádiózásra is használható.

Onkyo X-N7XX
Onkyo X-N7XX

A sztereó készülék maximális teljesítménye csatornánként 26 watt. Az 5,1 kilogramm súlyú készülékház alumíniumból, a 3,8 kilogrammos hangfalak pedig fából készültek, amelyek a gyártó szerint kiváló hangminőséget garantálnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés