Új vizekre evez az Arctic Cooling

Az Arctic Cooling is érzi, hogy egyre jobban szűkül a hűtők piaca, így a múlt héten bejelentett ARCTIC SOUND termékcsalád mellett a játékkonzolok rajongóit is megcélozza a gyártó. Persze itt nem kell brutális erőgépre gondolni, ugyanis az ARCTIC GC PRO egy rendkívül egyszerű masina 48 darab előtelepített játékkal felvértezve. A gyártó le sem tagadhatja, hogy a rendszer koncepciója a rendkívül sikeres Nintendo Wii elgondolásait másolja, de mint tudjuk, tanulni csak a legjobbtól szabad.

Az ARCTIC GC PRO egy rendkívül egyszerű 3D-s megjelenítésre alkalmas processzort rejt, így a készülék a grafika helyett a játékélményre helyezi a hangsúlyt. A csomag része három darab vezeték nélküli játékvezérlő, amelyek közül kettő mozgásérzékelős szenzorral van felszerelve, és különböző kiegészítők csatolhatók rá a nagyobb játékélmény érdekében. A gyártó elsősorban a hétköznapi játékosokat célozza meg, így a rendszer felfogható a Nintendo Wii olcsóbb és egyszerűbb kiadásának.

A telepített játékok listáját az alábbi dokumentum tartalmazza. Az Arctic Cooling a héten kezdi meg a játékkonzol szállítását, ajánlott fogyasztói árnak pedig 40 eurót adtak meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés