Teljessé vált a Brother új tintasugaras kínálata

A Brother bejelentette, hogy az októberben megjelenő DCP-J515W típusjelzésű készülékkel teljessé válik az idén ősszel megjelenő megújult tintasugaras termékcsalád. Az otthoni és kisirodai környezethez ajánlott kompakt, mattfekete berendezés 35 monokróm és 28 színes oldalt nyomtat percenként. A 6000x1200 dpi-s felbontású dokumentumok elkészítése mindössze 1,5 pikoliter cseppmérettel történik, a minél jobb képminőség érdekében.

A DCP-J515W 20 lapos fotópapír tálcával rendelkezik, a nyomtatásra váró fényképek szerkesztése pedig egyszerűen, számítógép igénybevétele nélkül is elvégezhető a beépített Reallusion FaceFilter Studio, valamint a színes, 8,2 cm széles LCD kijelző segítségével. A képek A4 méretig keret nélkül is kinyomtathatók. A készülék beépített USB porttal illetve kártyaolvasóval is rendelkezik, a patronok állapotáról pedig egy LCD üzenet tájékoztatja a felhasználót. A termék egyébként négy különálló tintapatronnal működik, így elegendő egyenként cserélni őket a teljes patronszett helyett.


[+]

A DCP-J515W-nek az 1200x2400 dpi-s felbontású, színes szkennelés sem okoz gondot. Az iPrint&Scan alkalmazás használatával vezeték nélküli hálózaton keresztül is lehetséges a nyomtatás vagy éppen a szkennelés, akár iPhone, iPod Touch, iPad és Android operációs rendszerű mobilkészülékekről is. Az alkalmazás letöltése után a mobilkészülékek automatikusan megkeresik a rendelkezésre álló Brother eszközöket, így közvetlenül indítható a munkafolyamat. Csakúgy, mint a nyomtatásnál, a dokumentumokat közvetlenül memóriakártyára is szkennelheti a felhasználó, mindezt számítógép közbeiktatása nélkül. Természetesen az e-mailbe, képbe és fájlba való beolvasás sem akadály a JPEG, a BMP, a PDF, a TIFF és a PNG formátumok segítségével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés