Pletyka: jövőre jöhet az LG 1 mm-nél vékonyabb, ultrakönnyű tévéje

Meg nem erősített értesülések szerint a W7 széria 65 és 77 hüvelykes tagja lesz a korábban már bemutatott prototípus hétköznapi változata.

Itt a Prohardveren is írtunk arról, hogy az LG körülbelül másfél évvel ezelőtt egy különleges OLED tévé prototípusával sokkolta a világot. Egy olyan hajlított modellel álltak elő ugyanis, amely kevesebb, mint egy milliméter (0,97 mm) vastag, és a tömege is csupán 1,9 kilogramm.


[+]

A WiFi Alliance által megszellőztetett dokumentumok értelmében a jövő évben a vállalat színre lép egy új szériával a W7 képében, amely egyes spekulációk szerint e készülék mindennapi használatra szánt, megvásárolható változatát takarja. Ezt az okoskodók egy korábbi LG nyilatkozattal támasztják alá, amelynek értelmében egy tökéletesen egyedülálló készüléket dobnak piacra 2017 elején, amelynek előállítására jelenleg csak ez a cég képes. Emellett egyes vélemények szerint a "W" sorozatjelzés is árulkodó, ez ugyanis a "Wallpaper" szóra utal.

Hogy mi lesz az igazság, az a CES-en két hónap múlva kiderül. A konszern ugyanis évről-évre ott mutatja be az adott évre szánt újdonságait, illetve fejlesztéseit, és egy ilyen jellegű tévé pont olyan darab, aminek kiemelt szerepet szánnának a rendezvényen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés