62 hüvelykes kijelző a zsebben

A Nyxio alapító elnöke, Giorgio Johnson szerint a Venture névre hallgató termékükkel egy új kategória született a megjelenítők körében. MMV-nek (Mobile Media Viewer) nevezi a cég ezt az új családot, ami tulajdonképpen egy szemüveg, amibe két LCD kijelzőt építettek. Azért láttunk már korábban hasonlóra példát, ám azok a termékek nem voltak túlságosan sikeresek nagy súlyuk, és a visszafogott képminőség miatt.

Nyxio Venture
Nyxio Venture

E modell esetében a vállalat kristálytiszta, nagyfelbontású képpel és szuper hangminőséggel kecsegtet. Ráadásul mindezt dizájnos, karcsú futurisztikus ruhába csomagolták, bár azért egy napszemüveg kecsességétől még igencsak távol áll. Az USB csatlakozón keresztül tölthetőek fel rá videók, e-könyvek, zeneszámok, és állításuk szerint még a videojátékokhoz is használható.

Bekapcsolt állapotában olyan, mintha egy 62 hüvelykes kijelzőt néznénk, azzal a különbséggel, hogy ez elfér akár egy zsebben is. Két gigabájt integrált memóriával rendelkezik, ami kifejezetten kevésnek tűnik, viszont a kártyaolvasó segítségével ez akár 32 gigáig tuningolható. A vezérlőgombok a két száron kaptak helyet, és elsőre úgy tűnik, hogy el kell telnie némi időnek, míg a kezelését megszokja az ember. Sajnos az akkumulátor kapacitásáról nem szolgált pontos információkkal a vállalat, és egyelőre a többi technikai specifikáció (pontos felbontás, támogatott médiaformátumok stb.) is hiányos, de azt már lehet tudni, hogy az ára körülbelül 330 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nyxio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés