Szokatlan, de amúgy jónak tűnő fejhallgatóval rukkolt elő a Sony

A WH-L600 vezeték nélkül csatlakoztatható mindenhez egy külön átjátszóegység segítségével.

A Sony hamarosan egy kissé szokatlan (bár nem egyedi, hiszen már régóta vannak hasonló termékek, igaz nem nagy számban) fejhallgatóval lepi meg a piacot. A WH-L600 típusjelzésű modell két részből áll, magából az hangeszközből, és egy töltővel kombinált átjátszóegységből. Ez utóbbihoz kell csatlakoztatni a forrást HDMI, 3,5 mm-s analóg vagy digitális optikai audiobemenetek révén. A hangot vezeték nélküli úton továbbítja akár harminc méteres távolságra is, a másik komponenshez.

Sony WH-L600
Sony WH-L600 [+]

Ennek megfelelően, ha valaki csatlakoztatja mondjuk a tévéjére ezt az átjátszót, akkor vezeték nélküli úton hallgathatja azt a fejhallgatón. Értelemszerűen bármilyen más eszköz is szóba jöhet, ami rendelkezik a fent említett csatlakozók bármelyikével. A fejhallgató akkumulátora 17 órányi folyamatos működésre elegendő energia eltárolására képes, a töltéshez pedig csak rá kell tenni az átjátszóegység tetejére. Négy előre programozott equalizer hangmóddal rendelkezik, ez a zárt, over-ear rendszerű termék, amelynek súlya 320 gramm, és amelynél a frekvencia átvitel 20-20 000 Hz közé esik.

Sony WH-L600
Sony WH-L600 [+]

A vállalat azt is kihangsúlyozza, hogy a készülék állítólag képes reprodukálni a 7.1 csatornás térhatású hangzást. A WH-L600 az Amazonon már megrendelhető 220 fontos áron, ami nagyjából 78 000 magyar forintnak megfelelő összeg, és ez jelzi, hogy nagyjából mire számíthatunk a hazai árazás kapcsán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés