Ősszel jön az MSI új mobil munkaállomása

Túl sok információt nem kaptunk az érkező modellről, de egy kis nyálcsorgatásra épp elég.

Az MSI bejelentette, hogy hamarosan megvásárolható lesz az immáron új logóval ellátott munkaállomás-szériájának legújabb tagja, a WS65. A legdrágább konfigurációban egy hatmagos, eddig ismeretlen modellszámú Intel Core i9 processzor teljesít szolgálatot, a legerősebb választható grafikus vezérlő pedig az NVIDIA Quadro P4200 lesz. Ez utóbbi hajtja meg a 15,6 hüvelykes Full HD felbontású IPS panelt, amely 72 százalékban fedi le az NTSC színteret.

MSI WS65
MSI WS65 [+]

Csatlakozókból nincs hiány, bár egy Gigabit Ethernet portnak azért örültünk volna ezen a szinten. Összesen viszont négy darab USB 3.1 bemenetet kapunk, közülük az egyik Type-C kialakítással bír, a kép egy HDMI 2.0 és egy mini DisplayPort 1.4 csatlakozón keresztül utazhat az extra kijelzők felé, ezenfelül csak egy kombinált 3,5 milliméteres hangkimenetet találunk az egyébként nem túl vastagnak tűnő számítógép oldalán.

A piacra kerülés időpontja szeptemberben várható, az árazásról és a gyengébb felszereltségű konfigurációkról nem közölt információkat a cég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés