Napokon belül debütál a PlayStation 4?

Az utóbbi időben megszaporodtak a pletykák az új generációs konzolokkal kapcsolatban, ettől függetlenül pontosabb részletekről vagy dátumokról ez idáig nem igazán esett szó, a két nagy rivális, a Microsoft és a Sony ügyel arra, ellenfele nehogy megneszelje, mikor és mit tervez a másik. Persze az új generáció a Nintendo Wii U személyében már elérkezett, azonban az említett páros gépei szinte biztos, hogy egy sokkal komolyabb szintet fognak majd képviselni.

Az állóháború, amelyben a másik mozdulatait lesik, egy Sony előzetes videó berobbanásával pillanatok alatt felpörgetheti az eseményeket, ugyanis a gyártó február 20-án nagy bejelentésre készül, ami persze nem 100%, hogy a PlayStation 4 lesz, de az biztos, hogy valamilyen konzollal kapcsolatos jövőképet fognak felfedni a New York-i eseményen. Legalábbis a videóban repkedő klasszikus PS kontroller ikonok – a háromszög, a kör, az iksz és a négyzet – ezt az információt sugallják.

A dolog érdekessége (már ha valóban a PS4 leleplezésére készülnek), hogy nyárnál hamarabb egyik új masina bemutatására se lehetett számítani, arról nem is beszélve, hogy a Sony többször is taglalta stratégiáját, miszerint nem az a céljuk, hogy megelőzzék az új Xboxot, de ha a Microsoft lép, akkor azonnal reagálni fognak. Ez a hozzáállás érthető is, hiszen mindkettejük célja az, hogy amíg csak lehet, addig az utolsó cseppet is kipréseljék a jelenlegi generációból, és ha csak a hardvert nézzük, akkor a PS3-ban azért több potenciál van. Mindenesetre már csak néhány nap, és okosabbak leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés