A Logitech G502 is fénysebességre kapcsol

A sokak által kedvelt, nagytestű kurzorkergetőt kicsit diétára fogták a tervezők, s végre ledobhatja béklyóit.

Még tavaly szeptemberben adtunk hírt a Logitech G502-es frissített verziójáról, melyben a korábban használt PixArt PMW 3366-os szenzort a G PRO Wirelessben is szolgálatot teljesítő HERO 16K érzékelő váltotta. Erre tesznek rá még egy lapáttal a gyártó mérnökei, hiszen a rágcsáló legújabb revíziójában már a kábeltől is megszabadulnak és Lightspeed wireless technológiát alkalmaznak, ami a mai napig talán az egyetlen eSporthoz is elég jól használható vezeték nélküli megoldás: ebből következik a nóvum G502 Lightspeed típusjelzése.


[+]

Ha ez nem lenne elég, a tömeg is csökkent, hiszen 121 helyett már "csak" 114 grammot nyom a drága (de a bepakolható súlyoknak köszönhetően egészen 130 grammig merészkedhetünk), annak ellenére, hogy a belső már az előbbiekben említett G PRO Wirelesshez hasonlóan túltervezett "endoskeleton" struktúrát alkalmazza.


[+]

A mágneses akkumulátor töltési mechanizmus megmaradt, így ha POWEPLAY-es Logitech egérpadunk van, effektíve soha nem fogyunk ki a kakaóból, és a telepek csak 800 töltési ciklus után kezdenek degradálódni. Ha nincs ilyesmi a birtokunkban, akkor kikapcsolt RGB fényekkel nagyjából 60 órás üzemidőre számíthatunk. A minden földi jóval telehintett egér 150 dollár ellenében már előrendelhető, s bár ezt az összeget természetesen sokalljuk, a körülmények ismeretében nem lepődünk meg rajta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés