Érkeznek a GameFly felhős játékai az LG webOS tévéire

Továbbra is komoly problémát jelent, hogy egyelőre még kevés a valóban jó, illetve jó minőségben futtatható játék az okostévéken. Ezen változtathat, hogy az LG globális együttműködési megállapodást kötött a GameFly-jal, az előfizetéses konzoljátékok vezető streaming szolgáltatójával. A partneri kapcsolat révén az LG webOS operációs rendszert használó televíziókon Magyarországon is elérhető lesz a GameFly Streaming alkalmazás, amely elviszi a játékokat a felhasználókhoz anélkül, hogy játékkonzolra vagy egyesével megvásárolt lemezekre lenne szükség.

GameFly játékok az LG tévéken
GameFly játékok az LG tévéken [+]

Az alkalmazás áprilisban, egy szoftverfrissítés részeként települ majd a hazai webOS 2.0 és 3.0 operációs rendszerű LG okostévékre egyaránt. Maguk a játékok távoli elérésű felhőszervereken futnak, a játékmenet bármikor leállítható, elmenthető, és bármikor folytatható akár egy másik LG okostévén (vagy más, GameFly Streaming kompatibilis eszközön) ott, ahol abbahagyták. A GameFly technológiája garantálja, hogy a megjelenített tartalom késleltetése legfeljebb 0,1 másodperc.

A havidíjért cserébe igénybe vehető szolgáltatás révén kétféle, családi és gamer GameFly Streaming csomag közül lehet válogatni, amelyekben a legnépszerűbb videojátékok — köztük a Tomb Raider: Game of the Year Edition, a Batman: Arkham Origins, a F.E.A.R. 3, a Darksiders és a Red Faction Armageddon — is megtalálhatók. Ráadásul a felhasználók 15 percen át ingyen kipróbálhatják bármelyik játékot. Ezekhez egyébként a GameFly  a Logitech F310 és a Logitech F710 gamepadeket, valamint az Xbox vezetékes kontrollerét ajánlja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés