Hirdetés

Új ventilátorszériát indít a Cooler Master

A Square Fan sorozat szögletes kerettel és a láncba köthetőség lehetőségével igyekszik magához csábítani a vásárlókat.

A Cooler Master új szériát indít a MasterFan sorozaton belül, méghozzá SF jelöléssel, a két betű a Square Fan szavakat takarja. A termékcsalád egyelőre három tagot számlál, a MasterFan SF120R RGB, SF120R ARGB és SF360R ARGB mellé azonban a következő hónapok folyamán újabb modellek is érkezhetnek. Mindhárom fejlesztésre elmondható, hogy szabályos, négyzet alakú keretet kaptak, amelyeknél a csavarhelyek környékét gumi tappancsokkal látták el, csökkentve a rezonanciát és az ennek köszönhető zajt.


[+]

A MasterFan SF360R ARGB-nél egy keretbe került beépítésre a három darab 120 mm átmérőjű ventilátor, így ezt is ugyanannyi időbe telik beszerelni a gépházba, mint a kisebb testvéreket. Mindkét méret esetében csupán két vezeték bekötését kell elvégeznünk, az egyik a világításért felel, a másik pedig a PWM-ért. Érdekesség, hogy a 120 milliméteres modellek egymással láncba köthetők, így a művelet végén elég csak az egyik kábeleit csatlakoztatni, a többi is ugyanazokat a jeleket fogja megkapni. Természetesen a LED-ek irányíthatók a népszerűbb alaplapgyártók szoftvereivel, a tripla légkavarós variánsnál extraként a csomagban találunk egy vezeték nélküli távvezérlőt is.


[+]

A MasterFan SF360R ARGB már előrendelhető 73 dollárért, és bizonyára a másik két modell is hamarosan zöld utat kap a piacon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés