Hirdetés

Fényeket és sebességet is vezérel a Cooler Master kontrollere

A gyártó hamarosan piacra dob egy hatportos ventilátorvezérlőt, amely jelentősen megkönnyíti a világító légkavarók bekötését.

Rengeteg többdarabos ventilátorcsomagot találunk a Cooler Master palettáján, a szerényebb felszereltségű alaplapok tulajdonosai azonban sokszor problémába ütközhetnek, mikor több ventilátor számára kell csatlakozót találni – főleg, ha a kérdéses légkavaró RGB LED-ekkel is rendelkezik. Ezen igyekszik most segíteni a gyártó, ugyanis remélhetőleg a közeljövőben piacra dobják a beszédes nevű MasterFan ARGB and PWM HUB eszközt.


[+]

Az újdonság egy fém alapra szerelt, átlátszó műanyaggal borított, hatportos ventilátorvezérlő, amely nem csak 6 PWM csatlakozót, de ugyanennyi 3 tűs ARGB portot is magáénak tudhat, így ezt a kütyüt beiktatva a rendszerbe elég, ha az alaplapon csak egy-egy PWM és ARGB konnektort találunk, arra az egyre akár hat ventilátort is ráköthetünk. A 103 x 65 mm alapterületű, 16 mm vastag egység mágnes segítségével "tapasztható" az alaplaptálca hátoldalára, tápellátásához pedig mindössze egy SATA csatlakozóra lesz szükségünk.


[+]

A termék már rendelkezik dedikált aloldallal a Cooler Master honlapján, arra vonatkozóan azonban nem találtunk információkat, hogy mikortól és milyen áron szerezhetjük be a kontrollert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés