Nagy erő kis dobozba zárva: érkezik a Corsair Bulldog barebone

A Corsair már korábban bemutatta a Bulldog DIY PC-jének prototípusát, ami alapjaiban véve egy kicsi de erős játékos platform akar lenni, azaz egy normál méretű PC erejét akarja egy kisebb házba bepréselni, ami aztán a nappaliban kapna helyet a konzol helyén.


[+]

Akár azt is mondhatnánk ezek után, hogy "Hello, Steam Machine...", de a koncepció mégsem ugyanaz, hiszen ez lényegében egy félkész masina, amiben megtalálható lenne az ac-s Wi-Fi-vel és Bluetooth 4.1-gyel is felszerelt Z170 foglalatos Mini-ITX alaplap, a 600 wattos nagy hatásfokú SFX tápegység, illetve a Hydro H5SF vízhűtés, de a hatodik generációs Intel Core i processzort, a DDR4 memóriamodulokat (max két darabot), az adattárolókat, valamint a VGA-t a felhasználónak kell megvásárolnia, akárcsak bármely más barebone esetében.


[+]

A potenciális, de VGA terén tanácstalan vevők számára a Corsair kínál egy megoldást: egy külön MSI GTX 980 Ti grafikus vezérlőt, aminek dobozában benne lesz a már ismert HG10 hibrid vizes megoldás, továbbá egy Corsair Hydro H55 vízhűtő is.


[+]

A cég a most futó Pax Prime rendezvényen jelentette be, hogy az idei év végén, egészen pontosan a karácsonyi szezonra már elérhetővé is teszi a Buldog DIY szettet, aminek az ára 400 dollár lesz. A VGA árát egyelőre nem tették közzé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés