MSI: széles kijelző alá széles klaviatúra dukál

Az MSI bemutatta MegaBook M670 nevű notebookját, mely grafikus vezérlőt is magában foglaló NVIDIA GeForce 6100 + MCP51M lapkakészlet köré épül, és AMD Turion 64 (X2) vagy Sempron processzorokkal vásárolható meg. A notesz 15,4 hüvelykes, 1280x800 pixel felbontású Glare Type kijelzőt kapott, és ami ritkaság ebben a méretosztályban: billentyűzetét numerikus blokkal is kiegészítették.

Az M670 DDR2 rendszerű memóriája legfeljebb 2 GB-ra rúghat, maximum 120 GB-os SATA merevlemezzel és DVD-olvasó / CD-író kombóval vagy super-multi DVD-íróval árulják. Van 4 az 1-ben kártyaolvasója, ExpressCard bővítőaljzata, Fast Ethernet, IEEE 802.11b/g Wi-Fi és opcionális Bluetooth csatlakozási lehetőségei.

A notesz nagyobb testvére a MegaBook M677, amelyben külön grafikus vezérlő kapott helyet: egy GeForce Go 7600 vagy Mobility Radeon X1600 gondoskodik a megjelenítésről. A Bluetooth itt is opcionális, ugyancsak választható alkatrész a kijelző peremébe épített webkamera. A 358 x 259 x 27-33 mm-es, 9 cellás akkumulátorral együtt 2,9 kilogrammot nyomó notebookok akkus üzemideje 3-4 óra között alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI
  • AMD

Azóta történt

  • Az MSI-vel Sanghajban

    A tajvani székhelyű vállalat idén ünnepli 20 éves fennállását – születésnapi gyárlátogatáson vettünk részt.

  • Luxusnotebook MSI színekben is

    A Crystal Collection széria noteszgépeit az osztrák Alpokban bányászott kristályokkal díszítik.

  • A notebookok és a SEx

    Heti piaci bemutatónkban az év végén befejeződő Sulinet Expressz keretein belük kapható hordozható számítógépekkel foglalkozunk.

Előzmények

Hirdetés