Megérkezett az első P-szériás notebook az Asustól

Kereskedelmi forgalomba került az Asus új, P-sorozatának a legelső tagja, a P50IJ-SO036X típusjelzésű notebook. A masina nem épp egy kis darab, ezt már sejteti a képernyőmérete és a numerikus paddal ellátott billentyűzete. Az alapterülete 370 x 256 mm-es, magassága pedig 31 és 35 mm között változik. A termék teljesen fekete külseje szövetszerű, szénszálas hatású mintázattal lett ellátva.

A készülék matt felületű, 15,6”-os képátlójú, LED háttérvilágítású monitorral van felszerelve, amelynek natív felbontása 1366x768 pixel. A processzor szerepét egy 2 Ghz-es Intel Core 2 Duo T5870 tölti be az Intel GL40 chipsettel kiegészítve. Ezek mellé integrált, GMA X4500M videokártya került és 2 GB rendszermemória. A laptop winchestere 250 GB-os kapacitású. A P50IJ-nél alkalmazták az IceCool technológiát, ami a csuklótámaszon nyugvó tenyerünket hivatott hűvösen tartani a nagyobb kényelem érdekében.

A mérete miatt a notebook tömege is meghaladja az átlagos gépekét, ugyanis 2,7 kg-ot nyom. Találunk benne egy 8-szoros DVD-írót, egy kártyaolvasót, továbbá egy 0,3 megapixeles, azaz VGA felbontású webkamerát. A hálózatra kapcsolódást a 802.11b/g/n-es Wi-Fi adapter és a Gigabit Ethernet csatlakozó segíti. Az Asus Altec Lansing hangszórókkal vértezte fel a terméket, operációs rendszer szerepét pedig a 64 bites Windows 7 Professional tölti be. Az üzleti felhasználóknak ajánlott masina a cég egyéves garanciájával 589 euróba kerül. A magyarországi forgalmazásról még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés