Hirdetés

Megérkezett a DeepCool misztikus hűtője

A Mystique kompakt vízhűtés blokkja 2,8”-es kijelzőt, radiátora pedig igen profi ventilátorokat visel.

A DeepCool még a CES alatt mutatta be Mystique névre hallgató új kompakt vízhűtés családját, melyet egyértelműen a felső kategóriába pozicionáltak, így a játékosokat, tuningban gondolkodókat, nagy teljesítményű PC-t építőket szeretnék megcélozni vele.

Hirdetés

A 240 illetve 360 mm-es méretekben érkező megoldás blokkjában 0,1 mm-es barázdákból álló rendszer gondoskodik a hőátadásról, a víz áramlását pedig egy ötödik generációs pumpa biztosítja. A blokk tetején egy 2,8 hüvelykes, VGA felbontású LCD kijelző található, amelyre egyedi képeket, grafikát, illetve a rendszer működésének fontosabb paramétereit is kitehetjük.

Az alumíniumból készült radiátoron annak méretétől függően kettő vagy három darab FT12 SE PWM ventilátor dolgozik, amelyek 6 ágú, 4 pólusú felépítésüknek köszönhetően egyenletesebb járásúak. A PWM vezérlés 500-2150 rpm közötti fordulatszám beállítását teszi lehetővé, a maximális zajszint 39,5 dB, a legnagyobb térfogatáram pedig 123 m3/h. A párosból a 240 mm-es változat 150, a 360 mm-es nagyobb testvér pedig 180 eurós ajánlott árral rendelkezik.

Kompatibilitás tekintetében a modern foglalatok vannak előtérben, a HEDT platformok azonban hiányoznak a repertoárból: az Intel oldalán az LGA115x, LGA1200 és LGA1700, az AMD esetében pedig a Socket AM4 és AM5 jöhet szóba.

Előzmények

Hirdetés