Külső gyártó turbózná fel az LG OLED tévék hangzását

A Canvas közösségi finanszírozású kampányban gyűjt pénzt a projektre, ami alaposan meg is változtatja a tévék külsejét.

A dán Canvas elindított egy közösségi kampányt, melynek célja, hogy összegyűjtsenek elég pénzt egy LG OLED tévék mellé szánt speciális hangrendszer legyártására. Az Audiostand nevű eszköz a gyártó állítása szerint "valódi HiFi sztereó rendszer, lenyűgöző 3D térhatású hangzással".

Hogy mindebből a valóságban mi igaz, azt nehéz megmondani jelenleg, az viszont tény, hogy az Audiostandot a képernyő alá kell építeni. Ezzel a kialakítással korábban a Bang & Olufsen és a Loewe is sokat kísérletezett, de mostanra azért már eljárt az idő e megoldás felett. A termék HDMI porton keresztül csatlakozik a tévéhez, emellett AirPlay2 és Chromecast kompatibilis eszközökről is eljuttathatóak rá a hangok.

A modell csak az 55 hüvelykes tévékkel kompatibilis, és ha a kampányon keresztül veszi meg valaki, akkor 6880 dán koronát, azaz olyan 311 000 forintot kell kifizetnie érte. A kampány során a cél 675 000 dán korona, tehát körülbelül 30 millió forint összegyűjtése. Egyelőre még csak a kitűzött összeg 30 százalékát sikerült összekaparni, úgyhogy korántsem biztos, hogy lesz is valami ebből a nagyszabású projektből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés