Hirdetés

Júniusban érkezik a Lenovo Thunderbolt 4-es monitora

A ThinkVision P40w 40 hüvelykes, 21:9 képarányú panelt és KVM képességet kapott.

Júniustól lesz megvásárolható a Lenovo ThinkVision P40w, melynek legnagyobb érdekessége, hogy az egy-egy HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 bemenet mellett Thunderbolt 4 csatlakozót is kapott, ráadásul rögtön kettőt is: az egyikre Thunderboltos notebookunkat tudjuk majd rákötni (ami legfeljebb 100 wattig töltődik is használat közben), míg párjára egy második monitort csatlakoztathatunk, így a számítógép egyetlen kimenetével egyszerre két kijelzőt is használhatunk.


[+]

A monitor – az 1699 dolláros árcédula alapján már sejthető módon – nem a hétköznapi felhasználók számára készült, ezt jól jelzi a KVM switchként való felhasználás lehetősége is, vagyis a beépített USB 3.2 Type-A hubra csatlakoztatott eszközöket megoszthatjuk két számítógép között. A portok között találunk még egy jack kimenetet, egy USB Type-C csatlakozót, valamint egy RJ-45 aljzatot, így akár egy drágább portreplikátor vásárlását is megúszhatjuk, amennyiben a fenti csatlakozókra csak asztalnál van szükségünk.


[+]

Vállalati környezetben hasznos lehet még az Intel AMT technológiájának támogatása, illetve a dönthető és forgatható állványzat, valamint a fali konzolokkal kompatibilis VESA rögzítőrendszer, de a sok irodai jóság mellett azért a kijelző tulajdonságai mellett se menjünk el szó nélkül. A ThinkVision P40w-ben egy 39,7 hüvelykes, 2500R ívű, 21:9-es IPS panel kapott helyet, melyen 5120 x 2160 pixel sorakozik katonás rendben. A 10 bites panel maximális fényereje 300 nit, képfrissítése 75 Hz, válaszideje pedig 4 ezredmásodperc, míg a remek színhűséget a gyárban történt kalibrálás során érték el, melynek köszönhetően az sRGB színtér 99, a DCI-P3 pedig 98%-ban került lefedésre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés