Hirdetés

Ívelt taggal bővül az AOC P2 szériája

Az új, 34 hüvelykes monitor 21:9-es képaránya miatt akár több kijelzőt is kiválthat.

Az AOC tavaly legalább kétszer (mi legalábbis ennyiről tudunk) bővítette a munkára szánt monitorokat felsorakoztató P2 szériát, ám az akkori adagokból érdekes módon kimaradt a 21:9-es képarány. Most a gyártó pótolta ezt a hiányosságot, hiszen leleplezték a CU34P2C jelölésű modellt, amely nevéből is sejthető módon 34 hüvelykes képátlóval rendelkezik, míg a CU tag a megjelenítő – egészen pontosan 1500R sugarú – íveltségére utal.


[+]

A VA technológiára épülő, 3440 x 1440 pixel felbontású panel 3000:1 statikus kontrasztaránnyal rendelkezik, GtG válaszideje 4 ezredmásodperc, maximális fényereje pedig 300 nit. A 100 Hz-es frissítési frekvencia és az Adaptive-Sync támogatásnak köszönhetően alkalmanként akár játékra is befoghatjuk új szerzeményünket, de a termék elsődlegesen inkább munkavégzésre lett kitalálva, ez alatt viszont a visszafogott színtérlefedettség miatt (sRGB 120%, AdobeRGB 89%) nem grafikai munkát értünk.


[+]

Az igényesnek tűnő, szálcsiszolt alumínium borítás alatt helyet kapott még egy 2 x 3 W teljesítményű hangrendszer is, amit a jack kimenet használatával egyszerűen deaktiválhatunk, emellett egy 65 wattig töltésre is használható USB Type-C port, négy USB 3.2 Type-A csatlakozó, illetve két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2 bemenet is a repertoár részét képezi. A kijelző egyébként egy állítható magasságú, dönthető és forgatható állványon kapott helyet, amit bármilyen 100x100-as VESA konzolra lecserélhetünk, az AOC VESA-P2 keretének beszerzésével pedig akár mini PC-t is erősíthetünk a hátoldalon.


[+]

A CU34P2C várhatóan még ebben a hónapban piacra kerül nagyjából 570 eurós ajánlott fogyasztói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Előzmények

Hirdetés