Előzetes információk a felsőkategóriás Sharkoon DarkGlider egérről

Hirdetés

Fellebbentette a fátylat legújabb, készülőfélben lévő csúcskategóriás játékvezérlőjéről a Sharkoon. A vezetékes DarkGlider egérről azon kívül, hogy a precíz letapogatást lézerszenzor végzi majd, túl sok információt nem árult el a vállalat. Ennek ellenére a kiszivárogtatott képről néhány fontosabb részlet már kivehető, például az, hogy a DarkGlider felépítése várhatóan jobbkezeseknek fog kedvezni.


[+]

A szokásos két gombon felül egy harmadik gombként is funkcionáló kéttengelyes görgőt, valamint még két további gombot sikerült a hüvelykujj környékére elhelyezni. Az érdekességet a baloldali gomb mellé integrált apró kijelző jelenti, melyről a szenzor aktuális felbontása olvasható le. Ez egyben azt is jelenti, hogy a DarkGlider a kor kihívásainak megfelelően menet közben változtatható érzékenységgel fog rendelkezni, aminek beállításában minden bizonnyal a görgő mögött található gombok lesznek a felhasználó segítségére. Az előzetes információk alapján a rágcsálótól a különböző makrók sem állnak majd távol, és mivel a görgő alatt három darab gomb is látható, így valószínűsíthetően az érzékenység mellett ezt a funkciót is innen lehet majd aktiválni.

Természetesen korai lenne még a vételárról beszélni, mert ez és a többi részlet a márciusi CeBIT előtt várhatóan nem fog tisztázódni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés