Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Sajnos hiába olcsó, ha olyan vacak kapcsolók vannak benne, mint az "MM531"-ben!
Úgysem éri meg működőképesen a 2 év jótállási időt. "Eldobható" megoldásnak pedig annyira (és talán "en bloc") nem is olcsó....
"Aquila non captat muscas."
-
Egy mikrokapcsolót fillérekből high-endre cserélsz, ilyesmivel szerintem nem érdemes garanciázni. Jobb eredmény mellett olcsóbb és gyorsabb is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kansas
addikt
"igencsak visszafogott, 30, valamint 40 dolláros árcédulákat"
Az mégis mi a franctól visszafogott? 400Ft körül van egy dollár, kérem szépen, ezek 12-16000 Ft-ba fognak kerülni alsó hangon, az baromira nem visszafogott, az olcsóbbik is a Logitech M705 körül lesz árban, a drágábbik meg a Logi G203 és a Microsoft Ergo szintje árban...
Ebből nekem nem feltétlenül következik a tejesflakon anyaghasználata sem... harmadennyibe kerülő egerek is vannak jobb anyagból annál...Ennyire ne legyünk már vájtfülű sznobok, szépen kérem...!
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
Kansas
addikt
Nekem a wireless Razer Basilisk X-em került 15 ezresbe...
Értem, hogy vájt fül, de nem feltétlenül csak annak a 2-3 embernek az igényeit kéne figyelembe venni, amennyien a top tier egereket veszik havonta... na persze nem azt mondom hogy az 1500-3000 Ft-os egereket vegyétek alapnak, de egy várhatóan 12-16000 forintos árcédula alapján reflexből gagyira következtetni azért vérlázító...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
Nem én gyártom.
Ettől függetlenül léteznek olyan cuccok kellemes számban, amin semmi sem cserés, de az az esetek 90+ százalékában sajnos nem 30-40 dollár.
Meg aztán az is ott van, hogy lehet, hogy egy modell szinte tökéletes neked, jobbat nem találsz az igényeidhez, de másfajta klikkelési érzetet szeretsz, mint amit alapból kínál. Ilyenkor is kapcsolócsere, ha maximalista vagy.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Az értelmesebb egerek piacától. Ennyi. Ez a legeslegalja; 9-10 000, és itt nincs ám habzsi-dőzsi; van egy maréknyi típus, amiért érdemes pénzt adni, de nyilván megtestesült csodát nem szabad várni, oszt' kifújt.
Az igazán finom darabok az akciókat leszámítva jellemzően inkább 18-20-tól kezdődnek, de még ezen az árszinten is "1,5" modell kivételével mind vezetékes. A legeslegolcsóbb ajánlott wireless a Logi G305 ~15-ért, ami kicsit nehéz, de azért egyáltalán nem rossz, viszont itt is ajánlott legalább egy talpcsere (a második lépés meg a kapcsolócsere, mert a talpak mintájára eddig ez nagyon nem volt a Logitech erőssége). Az igazán zsír wirelessek meg nem leárazva túlnyomórészt 30-32-től. Nyilván a vacak forint sem segít, de ez van. Én sem örülök neki, főleg, mivel ez az egyik hobbim...
Az olcsósított Razer wireless egerek amúgy nem kifejezetten ajánlottak, mert igen sok QC gond lehet velük. Ha neked még nem volt, akkor szerencséd van, és remélhetőleg az is marad.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
senior tag
Hátt, csak írod, hogy cseréljen a felhasználó benne kapcsolót, meg talpat, meg mittomén.
De mire ezeket beszerzi, meg nekiáll, megcsinálja, időben, energiában ott van, hogy vehetett volna egy drágábbat. Másrészt nem neki kéne mikrokapcsolót cserélni, hanem a gyártónak nem a legalsó polcról választani, hanem 1el magasabbról, akkor 1centtel drágább, de nincs vele _ennyi_ minőségbeli kifogás.Nekem van egy Logi MX400am, eszembe nem jutna szétszedni, max ha takarítom, meg van egy MX Master, napi használósban, ez sajna nem tökéletes, de használtan vettem, a hiba ismert volt, és nagyon nem fáj. (A görgő nem tud akadozni, csak szabadonfutó állása van.) Meg van egy SteelSeries valami, de azt évek óta elő nem vettem, mert az vagy drótos, vagy napi töltögetős, és ez neki tulajdonsága.
Illetve megtalálható az MX Masterig tartó út pár jobb (fogású) darabja, a többit vagy eladtam, vagy a szemétdombra költözött.Ezen felül használok egy ócsárészart melóhelyen, szerintem az is Logitech, csak egy gép mellé adták valami billentyűzettel, tipikus irodai izé.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
senior tag
Sajna ez igaz.
Most van cégnél vásárlás alatt Microsoft Classic, és ami kezdetben ~5E Ft, ha volt, az most alsó hangon 12+. És ez azért nem egy truváj, ez "csak" egy MS Classic, ráadásul remake, ez már nem az eredeti, mert volt egy pár év szünet a gyártásban. Mint a Technics lemezjátszóknál.
Sajna a brutál erős Ft ezt okozta, hogy a többi pénz leromlott hozzá képest, hogy több forintot kell érte adni.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Kansas
addikt
Nekem eddig ezzel a Razerrel az egyetlen gondom, hogy azt az egy AA elemet amit fogad, túl gyorsan lemeríti az előtte használt Logi G603-hoz képest.
A G603 viszont előbb garis cserére(+1 új egér, mert a Logi garanciafutár a régit nem vitte el cserébe), utóbb kapcsolócserére(japán Omron-ra) is szorult, de a második alkalommal is 1 éven belül elromlott, úgyhogy most egy ideig mosolyszünet van köztem és a Logi egerek közt...
Van viszont egy filléres(5-6e közt volt) CM Storm Devastator vezetékes egerem, amivel teljesen meg vagyok elégedve, két vezetéknélküli közt azzal hidalom át az időrést, ha van, és annak se tejfölösdobozra hajaz az anyaghasználata(bár a formavilága kicsit kevésbé szolid az ízlésemhez képest, de meglepően kényelmes).
Mindez úgy, hogy nem vagyok hc gamer(főleg nem multi-FPS), a Windows-os "egér-gyorsítást" is bekapcsolva szeretem...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
Zaied
addikt
Nem tudom üzemi szinten milyen árkülönbség lehet, de halndóknál így néz ki kb:
-ultra gagyi, ez van az egerek 90%-ba,(összes Logitech) kb 200Ft egy pár
-normális, ezt a legtöbb gyártó már föltünteti mert extra, kb 500Ft egy pár
-jobbak, 20ezer fölött már találsz olyan egeret amibe ez van, 800Ft egy pár
-prémium, kisebb cégek inkább használják mint a nagyok, 1200-1800Ft egy pár
-optikai, 2000-3000Ft egy párA kis cégek kivételével max a főgombok jók, a többi jellemzően gyengébbek, mivel kevesebbet használod.
-
"Hátt, csak írod, hogy cseréljen a felhasználó benne kapcsolót, meg talpat, meg mittomén.
De mire ezeket beszerzi, meg nekiáll, megcsinálja, időben, energiában ott van, hogy vehetett volna egy drágábbat."Igen, csak nem biztos, hogy az a drágább jobb is neki formára/tömegre. Viszont ha a G305-re céloztál, annál nem lesz ott anyagilag a következő jó wireless vételnél.
Ó, simánlazán megbontom a 30 000-es egeret már másnap, ha arról van szó, nem szoktam ebből problémát csinálni.Mondjuk azt a kategóriát általában pont nem kell.
Itten most ezek vannak (katt):
Meg érik az az Atompalm Hydrogen; 2,5 éve várom és 8 nap múlva jelenik meg, de nem ócsó, és ami még rosszabb, hogy plusz vám, meg mittoménmi... ; ______ ; Lelki válság és magzatpóz van.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Piftuka
veterán
Értelek, és tudom, hogy az egérvásárlással kapcsolatos témában is ez a jellemző tanács.
Ám nekem még forrasztópákám sincsen, nem is értek a mikrokapcsoló cseréjéhez, és mindezeken túl is vallom, hogy egy tizen-huszon-sokezer (de akár egy 1.000 forintos) egérből megbízhatót, tartósat varázsolni nem a felhasználó dolga, hanem az eszköz gyártójáé.
(Egyébként tudod - mert meséltem ott -, hogy az MM531-gyel nem volt szerencsém, mert mindössze néhány nappal a jótállási idő lejártát követően hibásodott meg a két fő gombja.)
"Aquila non captat muscas."
-
Egeres topikban lehet találni embereket, akik posta+jelképes összegért segítenek.
Felhasználó dolga vagy sem, én úgy vagyok vele, hogy ha problémám van vele, megoldom.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
PCProfessor
tag
Kapcsolót, görgőt vagy bármi mást egéren cserélni nem nehéz, csak időigényes.
Ennyit meg annyit tud a kártya(bizonyíték nincs), benchmark meg a Marson! Ettől meg attól JOBB, NAGYOBB TELJESTMÉNYT HOZ. (c) Userbenchmarkot linkelő gyökér| Sír a fogyasztás miatt, mert 300W-t eszik a kártya miközben 20x akkora teljesíténye van mint 10 éve
-
PCProfessor
tag
Azért, mert olcsó kapcsoló lenne 20-30ft/darab, míg egy sokkal jobb legalább 50-200ft-al lenne drágább. Nagy tételben ez hatamlas kiadás, arról nem beszélve, hogy az olcsókat könnyű beszerezni ekkora mennyiségben.
Ennyit meg annyit tud a kártya(bizonyíték nincs), benchmark meg a Marson! Ettől meg attól JOBB, NAGYOBB TELJESTMÉNYT HOZ. (c) Userbenchmarkot linkelő gyökér| Sír a fogyasztás miatt, mert 300W-t eszik a kártya miközben 20x akkora teljesíténye van mint 10 éve
Új hozzászólás Aktív témák
ph A madzagos és wireless modellek duettje heteken belül megérkezik a belépőszintre.
- GTA V
- Telekom mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 6900XT OC (garancia)
- SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó! 110.000.-
- Új ASUS TUF DASH F15 GAMER TERVEZŐ Laptop -35% 15,6 i7-12650H 10Mag 16/512 FHD NVIDIA RTX 3060 144Hz
- Dell Precision 5530 (XPS 9570): i7 8850H,16GB,512GB,Quadro P1000,vil.MAGYAR bill.,500nit,100% sRGB
- Asus NVIDIA GeForce GTx 1660 super 6gb gddr6
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest