Fehérbe öltöznek a Colorful Vulcan szériás RTX-ei

Az AD102, valamint AD103 GPU-kat felsorakoztató páros hűtését kilenc 8 mm-es átmérőjű hővezető csővel szerelték fel.

Az utóbbi időben jónéhány fehér köntösben feszítő videokártyával találkozhattunk, és úgy látszik, hogy viszik is őket rendesen, mivel egyre több piacon lévő modell kapja meg ráncfelvarrás gyanánt az új színt. A Colorful is azon gyártók közé tartozik, akik növelnék az efféle megoldásaik számát, és nemrégiben két Ada Lovelace kártyával, az iGame GeForce RTX 4080, illetve RTX 4090 Vulcan White-tal adtak magukról életjelet.


[+]

A 3,5 slotos, egy 12VHPWR tápcsatlakozóval szerelt (és minden valószínűség szerint 348,5 mm hosszú) vezérlők háromventilátoros, félpasszív üzemet támogató hűtése megegyezik, és fém hátlapi takarólemezükön öblös kivágás segíti a megfelelő szellőzést. Felül egy lecsatlakoztatható (színes) kijelzőcske trónol, amire az egyedi animációkon kívül természetesen hardverinformációkat is kirakhatunk. A rögzítés mágnessel történik, de ha úgy tartja kedvünk, a 800 x 216 pixeles felbontással dolgozó, csöppnyi képernyőt egy USB-vel hajtott asztali állványkára helyezhetjük.

[+]

A GPU-k órajeleit egyelőre nem közölték, de jó eséllyel megmaradnak a fekete/szürke variánsok 2505/2640, továbbá 2520/2625 MHz-es Core/OC frekvenciái, és azt sem tudni még, hogy az újoncok a kínai viszonteladók jelentette csatornákon kívül más úton is elérhetőek lesznek-e.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés