Hirdetés

CES 2020: nagyban játszik a ViewSonic

A cím szó szerint értendő: a cég egyik újdonsága 140 cm-es OLED panelt kapott és 120 Hz-es képfrissítési rátával büszkélkedhet.

A ViewSonic ismét bizonyította, hogy ha kijelzőről van szó, akkor nem viccel: az idei CES-re – egyebek mellett – egy OLED-alapú, 55 hüvelykes, játékosoknak szánt monitorral, az ELITE XG550-nel érkeztek. A 4K-s, vékonykávás panel 120 Hz-es képfrissítésre képes, és a brosúra által emlegetett válaszidő nem több, mint 0,5 ms. Ha ez nem volna elegendő, a DCI-P3 színtér 99 százalékban kerül lefedésre, és még az RGB fények rajongói is elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a hátulsó burkolaton található némi hangulatvilágításért felelős LED dióda.

[+]

A gyártó ELITE Ally nevezetű, érintőképernyős (és USB-s) eszköze támogatottnak látszik, így a különféle beállításokkal való babráláshoz nem feltétlenül szükséges az OSD kezelőszerveihez vagy a periféria szoftveréhez nyúlnunk.


[+]

Ugyan az árral kapcsolatosan még nincsenek konkrétumok, de az bizonyos, hogy nem egy marék aprót fog kóstálni a vállalat monstruma. A piaci start ősszel várható, addig mindenkinek van egy kis ideje gyűjteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés