Zenelejátszó flash-játékokkal az iRivertől

Az iRiver legutóbb T20 nevű lejátszójával hallatott magáról, amely kis mérete ellenére igen gazdag funkciólistát tudott felmutatni. Nem kevésbé érdekes a vállalat két újabb zenelejátszója sem, amelyek július-augusztus folyamán kerülnek az üzletek polcaira.

Hirdetés

A T30-as modell az iFP-700 és iFP-800 követőjeként mutatkozik be. Mérete 6,4 x 3,2 x 2,2 cm, tömege 27 gramm, és egyetlen AAA méretű elemmel mintegy 20 órán keresztül szolgálja a zenehallgatást. Az MP3, WMA, ASF és akár a legjobb minőségű OGG Vorbis formátumú fájlokat kezelő készülék rendelkezik SRS WOW hangvezérlővel, equalizerrel és mélyhang-kiemelővel.


Forrás: AV Watch

A T30 funkcionalitását gazdagítja az ébresztőóra, az FM rádió, továbbá a hangfelvétel készítésének képessége, melynek köszönhetően mind a mikrofonról, mind a vonali bemenetről származó jelek MP3 tömörítésben landolnak a beépített flash memórián. A négyféle színben megjelenő eszköz USB 2.0 interfészen kapcsolható számítógépekhez. 512 MB-os változata 99 eurós, míg 1 GB-os típusa 149 eurós ajánlott áron lesz megvásárolható.

Az iRiver U10 nevű lejátszója ugyancsak nagyon apró, mindössze 6,9 x 4,7 x 1,6 cm-es, s lítium-polimer akkumulátorával együtt 70 grammot nyom. Érdekessége, hogy nemcsak az MP3, WMA, ASF és OGG formátumú zeneszámokat kezeli biztonsággal, de szövegek, JPEG képek megjelenítésére, MPEG-4 kódolású mozgóképek megtekintésére is használható, sőt, mivel támogatja a Macromedia Flash Lite 1.1-es verzióját, így akár flash animációk, illetve játékok futtatását is biztosítja.


Forrás: AV Watch

Mindebben egy 2,2 hüvelyk képátlójú, QVGA (320x240 pixel) felbontású, 260 ezer színű kijelző segíti, amely nyomásérzékeny lévén egyúttal kezelőfelületként is funkcionál. Hogy ne kelljen összetapogatni a kijelzőpanelt, a készülék távirányítóval is vezérelhető, ami különösen akkor praktikus, ha dokkolóegységében áll, s így nem lehet oldalsó kezelőszerveihez hozzáférni. Az U10 tartalmaz rádióvevőt, használható diktafonként, és ha bölcsőjébe simul, külső forrásból is tud MP3-ba rögzíteni hanganyagot.

Az 512 MB flash tárolóval érkező modell ára 229 euró, az 1 GB-os változaté 249 euró lesz, a bölcső és az infrás távirányító párosáért pedig további 79 eurót kell majd fizetni.



Forrás: minivian

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés