Piacon az ASUS UBIShop promócióban résztvevő GeForce kártyái

Október végén számoltunk be arról, hogy az ASUS ROG csapata közös karácsonyi akciót indít a Ubisofttal, melynek értelmében a kiválasztott termékekhez egy exkluzív letöltési kód jár, amelyet a vásárlók az ASUS UBIShop promóciós oldalán használhatnak fel. Ennek megfelelően a felhasználó egyetlen példányban letöltheti az Assassin’s Creed III, a Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2, az I Am Alive és a R.U.S.E című játékok teljes verzióját, ám fontos, hogy az említett öt programból csak az egyiket lehet választani.

ASUS GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP 2 GB
ASUS GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP 2 GB [+]

A promócióban résztvevő grafikus kártyák közül a 4 GB-os GeForce GTX 680-as versenyző nemrég mutatkozott be, ám sokan ezt a terméket nem tudják megfizetni. Az ASUS a terveknek megfelelően kiegészítette az előbbi csúcsmodellt a 4 GB-os GeForce GTX 670 és a 2 GB-os GeForce GTX 660 Ti TOP jelzésű DirectCu II hűtővel szerelt kártyákkal.

ASUS GeForce GTX 670 DirectCU II 4 GB
ASUS GeForce GTX 670 DirectCU II 4 GB [+]

Utóbbi termékek persze korábban már elérhetők voltak, de mostantól a kupon is a szett része, melynek megléte könnyen felismerhető a VGA-k csomagolásáról, ugyanis a karmolást szimbolizáló díszítés helyett az Assassin’s Creed III főszereplője pózol a dobozon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés