Négy 3DMark rekordot döntött meg az ASUS tuningcsapata

Az ASUS bejelentette, hogy Andre Yang és Shamino megdöntötte az abszolút rekordokat a 3DMark 11 Entry, Performance és Extreme módjában. A négy darab ASUS GeForce GTX Titan kártyával dolgozó konfiguráció rendre 36658, 37263 és 22076 pontot ért el.

A módosított ASUS GeForce GTX Titan kártyák
A módosított ASUS GeForce GTX Titan kártyák [+]

A folyékony nitrogénnel hűtött GPU-k alapórajele minden esetben 1450 MHz-re volt tuningolva, míg a VRAM 7,1 GHz-en dolgozott. Mindegyik kártya kapott egy módosított tápáramkört, hogy a teszt erejéig bírják előbbi órajeleket. A processzor szerepét egy Core i7-3970X töltötte be, ami 5,7 GHz-en működött egy ASUS Rampage IV Extreme alaplapban, és szintén folyékony nitrogénnel volt hűtve.

Az új 3DMark esetében is született egy új rekord, de ez a program már sokkal komolyabb terhelést fejt ki, mint elődje, így négy folyékony nitrogénnel hűtött ASUS GeForce GTX Titan helyett csak kettő került a rendszerbe, ám ezek 1676 MHz-en dolgoztak, míg a VRAM effektív órajele 7492 MHz volt. Ezzel a paraméterrel a páros 21818 pontot hozott össze a Fire Strike tesztben. Erről HWBOT hitelesítés még nincs, de az alábbi képet biztosította az ASUS.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés