- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Megdöbbentő nézni a Metro 2033 fps adatait ezeken a brutál kártyákon. Szép teljesítmény a zöldektől ez a kártya.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
T_Stark
őstag
Ajánlott?
Hát nemtom...
Az árából kijön egy komplett gép HD7970-nel. -
zoty0
tag
Asus Ares II mikor lesz tesztelve?
[ Szerkesztve ]
cs go
-
Mr President
senior tag
A várva várt teszt! Már csemegézem is
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
plekk
tag
Büszkék lehetnek magukra! Övéké a világ legerősebb 1 GPU-s kártyája, melynek áráért egy nagyon komoly Gamer gép vehető.
Szerintem az AMD nem nagyon aggódik az eladásaik csökkenése végett.A GTX Titan magyar földön olyan ritka lesz magán berkekben, hogy a "Fehér holló" hozzá képest tömegcikk.
-
félisten
GPGPU teszteket csak én nem látok, vagy tényleg kimaradt a GK110 vs. GCN csata?
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
bolvar
senior tag
Mióta vesztegetnek egy egy gpu-s vidkarit 300e+-ért?.Lemaradtam úgy látom hogy ennyit érne egy ilyen kártya.Anno azért 150 körül(utoljára a 8800ultra néztem ki ez maradt meg)megálltak a legbrutálabb vga-k.Persze a jelenlegi valutaárfolyamok közel se segítik az árazást
[ Szerkesztve ]
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
muxi-muxi
senior tag
Nem tudom, de egy Crysis 3 tesztsor is beleférhetett volna, hisz egy kortárs VGA-t egy friss techdemóval illene meghajtani...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ki egyelőre. Fagyott a Titán a Luxmarkkal. Majd csinálunk egy új tesztsort.
(#12) muxi-muxi: Ja, csak éppen az AMD a héten küldte a kódot. Szóval nem volt már idő a Crysis 3-ra. Na meg a Titán sem jött azért időben. A legtöbb kártyán már februárban lefuttattuk a tesztet.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
korcsi
veterán
" tantálmagos kondenzátorokból"
A tekercseknek/induktivitásoknak lehet magjuk, a kondenzátoroknak dielektrikumuk van.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
DrGreen
csendes tag
Köszi a tesztet!
De ha már teszt akkor le lehetett volna tesztelni a fenti GPU-kat mondjuk valódi GPU számítás alatt is, hogy képet kapjunk az ilyen teljesítményéről is. Pl. az ArionBench-el, GPU módban. -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Brutál kártya, brutál árcédula. A fogyasztásában kellemeset csalódtam...
<< Heimdal >>
-
Bull1
aktív tag
Most nézem csak. A GTX Titan kevesebbet fogyaszt mint a HD7970 Ghz kiadás... döbbenet.
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
-
félisten
-
MZperX75
addikt
Jaja!
310ezerFt-os ár nem kevés,de nem nekünk készült ,halandóknak.
Valaki drágábban vesz karórát,nekem egy komplett külföldi nyaralás ennyi 1-2 hétre.
Ismerek olyat aki 16millióért nyaralt 2 hétig,olyanoknak 310ezer bagó érte.A GTX Titán ,jó kis kártya lett,kinézetre is és tudásban is
Egy dolgot viszont hiányolok ,de nagyon 3monitoros 3x1080p-s tesztet....ide már az FHD be sem tenném
(talán GTX680sli bár 690-es van ,és HD7970Ghz CFX-el)
mivel a Tintán árából simán kifér egy jó táppal,vagy egy OC-s HD7970Ghz CFXA teszt nagyon jó volt,kár hogy lefagyott a GTX 1-2 progiban,bár biztos lesz új meghajtó hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Csak, hogy legyen ellen vélemény is, szerintem, jó és korrekt ez a teszt a végkövetkeztetéssel, és az ajánlással együtt is. Nekem nem annyira hiányoznak belőle az egyéb tesztek, mert elvileg a szereplő összes kártya fő profilja a játék, a piaci besorolás szerint. GK110 ide, vagy oda, ez a kártya egy GTX lett és ez is ide tartozik.
Lehet, hogy nem veheti meg mindenki, de nem is ez volt a cél.
-
Bull1
aktív tag
Azt mondta a tag h szerinte az órajel jobban növeli a fogyasztást mint a chip méret.
GTX480 3 milla tranyó, 700 Mhz órajel és a mai napig ha jól tudom az egyik legtöbbet fogyasztó chip, TDP 250W.
HD5870 2,15 milla tranyó, 850 Mhz órajel és TDP 188W.Ebből meg lehet nézni h a tag butaságot mondott, lévén akkor a HD5870 többet kellene egyen és mégis a GTX480 kér többet.
A GTX680 pedig kevesebbet eszik majd 80W-al, mint a HD7970 Ghz kiadás, pedig kb egyforma órajelen üzemelnek.
De látom már megint troll vagyok, amiért leírom a tényeket. -.-
[ Szerkesztve ]
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
-
syberia
veterán
Tetszett a teszt, megérdemli a nevét a kártya.
Az ára meg nem a magyar átlagfizukhoz van
szabva, függetlenül a fejlesztési költségektől.https://howbad.info/
-
Oliverda
félisten
A GF100 úgy szivárgott mint egy 40 éves csaptelep, az a lapka ebből a szempontból egy katasztrófa volt.
Nem az órajel növeli nagyon a fogyasztást, hanem inkább az ahhoz szükséges feszültség. Az órajellel csak lineárisan nő a fogyasztás, míg a feszültség emelésével már négyzetesen, magasabb órajelhez pedig általában magasabb feszültség kell.
Szerintem csak szándékosan keresed a fikázási, és a flame keltési lehetőségeket, mint mindig. Get a life!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Sondi1986
addikt
Mert a gtx480-as 40nm-es volt és az előállítása is 2x olcsóbb volt a 40nm-es ostyának.
ebből meg majdnem kijön 2db 680-as, mármint a 28nm-es titán lapkából.Vannak tesztoldalak ahol a titán többet fogyaszt a 7970 GE-nél, kártyától (chip) is függ a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
válasz Strix Aluco #28 üzenetére
Ilyen arányban nézve, egy Ferrari vagy egy Rolls, sehol sincs a Skodámhoz képest.
-
Bull1
aktív tag
-
MZperX75
addikt
válasz antikomcsi #34 üzenetére
-
Sondi1986
addikt
válasz antikomcsi #34 üzenetére
De egy skoda is tud örömet okozni.
Bici egy Ferrarival télen csak havat tolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sennalacy
aktív tag
Nem azért, de egy 1000$-os kártya a mai bezuhant árfolyamokon is 240 000 körül kellene, hogy legyen, hogy lett ebből 310 megint? Nem mintha annyiért rohannék megvenni, de azért van bőr a képén annak aki miatt ennyivel drágább itt mint bárhol máshol a világban pedig ott is fizetnek belőle adót, és még jól meg is élnek belőle.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
FatalEror
addikt
válasz ZewaDeluxe #41 üzenetére
Hát igen,mint már ezerszer mondtuk az TI ipar nem Mo.-ra termel.
HardCore is my LifeStyle
-
Dr.FantastiK
őstag
Hat az eleg ciki hogy az Nvidia -nak még most sincs DirectX 11.1-es támogatásu kartyaja !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
-
Ati1979
veterán
Nem rossz, de nem egy ár / érték bajnok.
Gazdag gyerekek gamer kártyája lesz ez ilyen áron.
Vicces, hogy ezek a kártyák (ez+ meg gtx 690-es) döcögnek 2560*1600-as felbontáson néhány játék alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Msi Ventus 3X RTX 4070 12GB GDDR6X Videokártya!
- VIDEOKÁRTYA BAZÁR - Retro, modern - VGA, HDMI, DP - BLACK FRIDAY!!
- MSI RX 6600 XT MECH 2X 8G OC
- Garanciális! Asus WHITE TuF GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X! BeszámítOK
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest