Hirdetés

Nem csak a Radeon RX 590-re vonatkozik az AMD friss promóciója

Az ingyenes programok a vállalat fő kereskedőpartnereinél lesznek elérhetők.

Az AMD a tegnapi napon bemutatott Radeon RX 590 mellé három játékot is kínált, de úgy néz ki, hogy ez nem csak a friss fejlesztésre vonatkozik, a vállalat ugyanis általánosan is bejelentette a "Raise the Game Fully Loaded" nevű promóciót. Ez konkrétan három érkező címet tartalmaz: Tom Clancy's The Division 2, Devil May Cry 5 és Resident Evil 2 (Remake).

Az Ubisoft által fejlesztett Tom Clancy's The Division 2-t talán nem kell bemutatni senkinek, hiszen egy népszerű 2016-os játék új része, amely a Snowdrop videojáték-motor legújabb verzióját használja. Erről annyit megtudtunk, hogy az AMD már a kezdetek óta együttműködik a fejlesztőkkel, így egy alapvetően DirectX 12-höz tervezett játék érkezik. A Resident Evil 2 (Remake) és a Devil May Cry 5 a Capcom felügyelete mellett készül. Mindkettő az RE Engine-t használja, amely a Resident Evil 7: Biohazard című játékban mutatkozott be, de azóta továbbfejlesztették, többek között támogatja már a DirectX 12-t is.


[+]

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 590, 580 és 570 sorozatú VGA-k mellé, továbbá az említett termékekkel szerelt komplett gépekhez kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Azt is fontos figyelembe venni, hogy mind a három alkotás csak a Radeon RX 590, illetve Vega 56 és 64 jelölésű VGA-khoz jár, a Radeon RX 580 és 570 esetében két tetszőleges címet lehet választani a háromból.

A fentebb említett VGA-hoz kapott kupon az alábbi oldalon használható fel. A promóció február 9-ig, vagy a készlet erejéig tart, a kódokat pedig április 6-ig lehet beváltani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés