All-In-Wonder kártya Radeon X800 GT-alapokon

A Clubic.com információi szerint a szimpla grafikus gyorsítók után hamarosan megjelenhet az ATI Radeon X800 GT GPU-ja köré épülő All-In-Wonder kártya is. A tévétunert és VIVO funkciót kínáló modell a Radeon X800 XL All-In-Wonder nyomtatott áramköri lapjára kerül, a grafikus processzor azonban csupán nyolc pixelfutószalaggal rendelkezik.

A GPU és a memória órajele érdekes módon mindkét változatnál megegyezik: 400, illetve 490 MHz-es értékeket vesz fel. A 256 bites vezérlőre kapcsolt GDDR3 RAM kapacitása 128 MB, de nem kizárt egy 256 MB-os típus megjelenése sem. A kártyán a Theater 200 kodek-IC kap helyet; a szolgáltatások között természetesen tévé- és rádióadások vétele és rögzítése is megtalálható.


Forrás: Clubic.com

A Radeon X800 GT név alatt többféle chip is felbukkanhat, így e termékcsoport bevezetését sokan az eredetileg több futószalaggal tervezett, de gyártási hibák folytán csökkent képességű áramkörök eladásának lehetőségével indokolják. Többen rámutatnak ugyanakkor arra, hogy a gyártó vélhetően grafikus processzorai legújabb, R500-as sorozatának is helyet kíván csinálni raktáraiban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés