Hirdetés

A CS-rajongóknak kötelező darab lesz a Cougar új háza

Nem tudjuk, mi adta az ihletet a Dust 2 ház keresztelőjén, de biztosan sok FPS-fan szívét dobogtatja majd meg.

A Cougar a Counter Strike című FPS játék rajongói számára ismerős Dust 2 nevet adta legújabb, Mini-ITX alaplapokat fogadó gépházába, melyet megpillantva tényleg az az érzése támad az embernek, mintha egy, a hadsereg által használt ládát látna.


[+]

Az anodizált alumínium lemezekkel és rácsos oldallapokkal borított, 175 x 299 x 403 mm kiterjedésű ház arany, szürke és ezüst színben lesz elérhető, a 299 milliméteres magassághoz pedig hozzászámolhatunk még 36 millimétert, köszönhetően a két, a ház tetején elhelyezett fogantyúnak.


(forrás: cougargaming.com) [+]

 

A torony kialakítású gépház belül függőleges tengely mentén két kamrára lett osztva, közülük a – szemből nézve – jobb oldaliban van a maximum 330 mm hosszú, kizárólag vertikálisan, egy riser segítségével beszerelt grafikus kártya, míg az alaplapot, a max. 170 mm magas processzorhűtőt és a 160 mm hosszú, ATX formátumú tápegységet, illetve a számítógép egyéb komponenseit a bal oldali kamra várja.

A házat gyári állapotban két felső, 120 milliméteres ventilátor hűti, amiket szükség esetén két 140-es példányra, vagy egy maximum 280 mm hosszú radiátorra cserélhetünk, míg adattárolóból egy 3,5 és két 2,5 hüvelykes darabot tudunk beszerelni.


[+]

A bekapcsológombot, egy-egy USB Type-A és Type-C csatlakozót és egy jack portot magába foglaló I/O panel a ház bal oldalán kapott helyett, közvetlenül az előlap bal szélén.


[+]

A ház piacra kerülésének ideje és vételára egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés