Hirdetés

Kétféle előlapot is kap a vásárló a Cougar Duoface RGB mellé

A gyártó E-ATX formátumú toronyházánál a felhasználó döntheti el, hogy a látvány vagy a teljesítmény a fontosabb.

Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb divat a házgyártók körében olyan modellt piacra dobni, ami valamilyen formában a felhasználó igényeire szabható. A Cougar új, Duoface RGB névre keresztelt modellje erre két lehetőséget is ad, hiszen amellett, hogy a két 140 és egy 120 milliméteres, beépített ventilátor állítható ARGB világítást kapott, még az előlap is cserélhető – a dobozban egy edzett üvegből készült, illetve egy rácsozott verziót is találunk.


[+]

Előbbi passzol a szintén üvegből készített oldallaphoz, cserébe jobban elzárja a ventilátorok felé áramló levegő útját, ez a rácsozott előlapra természetesen nem igaz, ráadásul azért azon keresztül is szépen látszódnak a légkavarók fényei.


[+]

A 386 x 230 x 491 milliméteres, üresen 6,9 kg tömegű gépház E-ATX méretű alaplapok fogadására képes, míg processzorhűtőből 190 mm magas, grafikus kártyából és tápegységből pedig 330, illetve 160 mm hosszú darabok férnek be. Lehetőségünk van a hűtőrendszer bővítésére is, felülre ugyanis további két, 120 vagy 140 mm átmérőjű ventilátornak van hely, míg radiátorból előre és felülre 280, hátra pedig 140 mm hosszú példányok szerelhetők.


[+]

PCI Express bővítőkártyahelyből összesen 10 darabot kapunk, ebből háromra vertikálisan beszerelt VGA esetén lesz szükségünk, ha pedig egyszerűbb bővítési lehetőségeket keresünk, az I/O panelen sorakozó két USB 3.0, valamint egy-egy USB 2.0 és jack csatlakozó lesz a segítségünkre. A beltér helyet adhat még két-két 2,5 és 3,5 hüvelykes adattároló számára is, ami a legtöbb otthoni felhasználó számára nagy valószínűséggel elég lesz, különösen az M.2-es SSD-k korában.


[+]

Azzal kapcsolatban, hogy a Duoface RGB mikor és milyen áron fog piacra kerülni, a Cougar nem osztott meg információkat.

Előzmények

Hirdetés