Hirdetés

Újgenerációs konzolokhoz is ajánlja legfrissebb kijelzőjét a ViewSonic

A nem túlságosan high-end panel mellé példás csatlakoztathatóség és (egyelőre legalábbis) megkérdőjelezhető ár tartozik.

A ViewSonic egy új, visszafogott külsejű, de 150 Hz-es és AMD FreeSync Premium támogatással megfejelt monitort mutatott be, ami a VX2882-4KP elnevezést kapta. A HDR10 plecsnit viselő készülék IPS panelje 27,9 hüvelykes és 4K felbontású, maximális fénysűrűsége 300 cd/m², statikus kontrasztaránya a kategóriában megszokott 1000:1, GtG válaszideje pedig 1 ezredmásodperc. Az sRGB, DCI-P3 és NTSC színterek 122, 90, illetve 87 százalékban kerülnek lefedésre, ám a 8 bites színmélység dithering segítségével valósul meg.


[+]

A kifejezetten kellemesnek mondható I/O részlegen két 1.4-es DisplayPort, két 2.1-es HDMI bemenet és egy DisplayPort alt módra képes USB Type-C csatlakozó található a két USB 3.2 Type-A konnektoron, illetve az elmaradhatatlan 3,5 mm-es jacken kívül.

A perifériába a tervezők beépítettek két darab 2 wattos hangszórót, továbbá a kábelrendező lyukkal megtoldott talp mindenhogy állítható – beleértve az egyirányú pivotot is –, az alternatív felfogatás hívei pedig a 75 x 75 mm-es VESA rögzítőpont meglétét fogják díjazni.


[+]

A TechPowerUp értesülései szerint egyelőre úgy fest, hogy csak Japánban listázzák a vállalat újoncát, de az ára eléggé meredek, ugyanis 830 dollárt kérnek érte – mire más piacokra is eljut, remélhetőleg kicsit azért faragnak ebből.

Előzmények

Hirdetés