Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sto1911
veterán
Csinaltam egy kis tesztet a Regpon Wifi Keepalive-val.
Tegnap 13:58-kor levettem a telot a toltorol, 100%-os akkuval wifi bekapcsolva, a Regpon linkelve a wifivel. 19:23-kor kikapcsoltam a wifit, kezzel, ekkor 77%-on allt az akku. 23:28-ra 68%-ra csokkent. Ma reggel 7:50-kor kerek 50%-on allt, kezzel bekapcsoltam a wifit, most 19:36 van, es 11%-os az akku.
Ebben a masfel napban kb. 40-45 perc wifis netezes volt Opera minivel, Facebook, szinkronizacio folyamatosan, 3 programot telepitettem, es 5-6 percet beszeltem.
A telo a HW gombokra akkor is felebredt, amikor a wifi ki volt kapcsolva, tehat nem teljesen aludt. Leveleket azonnal megkaptam, pinggel ellenoriztem
Egy erdekesseg: felraktam a GRemote progit,es ha az volt aktiv es lathato a kijelzon, akkor lenyomta a wifit egy ido utan, hiaba barmilyen fix es beallitas. Viszont a hatterbe kuldve folyamatos maradt a kapcsolat.
29 ora 44 perce nem volt a telo tolton.
ROM: FLB R8a
Gondoltam leirom, remelem erdekel valakit
Ja, es valamelyik sysinfo progi azt mondta, hogy 3800 az akku kapacitasa.
Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest