Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257251 üzenetére
Megadom a választ hogy miért érzi szinte mindenki rossznak a K91-2 őt és miért néznek itt furcsán az emberre ha dicséri!
A válasz egyszerű!
Type 59 standard lőszer 185 mm pen, T 54 Mod 1 standard lőszer 190 mm pen, IS6 standard lőszer 196 mm pen, AMX CDC lehet hogy elég a 212 mm standard pen de az egy hajtogatott papír tank! Ezek azok a tankok amik garázsban vannak és még egy csomó light pl ELC EVEN 90 Interceptor Fighter
(ezt ingyen szereztem), HWK 30 410 m alap látótáv az ELC k megfingatására periszkóppal
(ezt is ingyen szereztem), Van még egy T103 aminek iszonyat jó az alap penje.
A legfontosabb, hiába dupla talajellenállás és rossz lövegkezelési értékek mint a T10 nek van, kísérleti célkör szűkítő, bondos töltésgyorsító, és kísérleti turbó az Object 268v5 re és maga a Szovjet álom! Anno az első tank amiért pénzt adtam a WG nek az az IS8, ami mára T10 lett, mai napig a legvagányabb úgymond medium heavy hibrid gépállat!
és ez mellé van egy T10 alvázas 152 mm es nagypapával, legmagasabb standard lőszer pen! Vagy hozzam fel azt hogy a Szovjet mediumok közül max az Object 430U a versenyképes. Meg hiába van kész az összes Szovjet heavy kivéve az Object 705A, úgy se heavyzek, IS6 is le van szerelve! Fizettem még pénzt pl a T62A ért, mára hulladék, nem életképtelen de -5 fok gundep az nem a legjobb! 121 is hiába húztam ki és jó nagyokat lehet vele csapkodni, az is 5 fok gundep! Meg hiába van meg az összes Szovjet medium tier 10, nem motivál a tryhard front közelharc pl Object 430U val vagy 121 el!
Szóval ezeknek a tankoknak az alap penje nem magas amik tier 8 prémium tankok!
Ilyen állapotok mellett kapsz egy 250 mm penes standard lőszeres tankot aminek 1609 m/s a lőszersebessége! Kreditet farmol és bondot! Szóval ez erősen jónak számít az ilyen elavult prémium tankok mellett és ezért élvezem, simán lövöldözök standard lőszerrel 2000 - 3000 eket, közben visszaadja a T62A életérzést mert az volt az első tier 10 amiért pénzt adtam a WG nek!
Érthető ha nem fizetsz egy fityinget se a WG nek nem lesz a semmiből meta tankod, max ami tech tree! Nem akarok vitát se generálni, de annyit ellehet ismerni hogy ha pover creep tankot vásárolsz jobban fogsz játszani és jobban is fogod élvezni a játékot!
Erre példa az ELC EVEN 90 Interceptor Fighter!
80 méterre mászkál mellettem az IS3 és nem lát, és 13 500 a spot rekordom!
Na és látod egyből élvezed a játékot!
Én kb 2015 körül abbahagytam a WG re való pénzöntést és azóta nincs versenyképes prémtankom csak akkor ha bond shopból vagy aukcióról szerzek valamit.
Szóval aki nem metázik hogy azonnal rohanni kell a legújabb tier 10 et kihúzni, nem lootboxol, nem versenyzik semmilyen módban csak random csatákat játszik annak elég unalmas a játék. Ezért sorolgattam milyen prototípusokat meg létező tankokat meg kreált tankokat tudna még a WG behozni a játékba!
Tiszteletbe tartom mindenki más élvezeti faktorát de pl én prémium lőszert se használok, ezért volt 180 millió kreditem, és 100 millióért vettem a K91-2 őt, lehet rajta röhögni aki akar! De 100 millió az nekem semmi, azóta már 92 millióm van, egyszerű csak prémium tankokkal játszok, így minden csata kreditet hoz.
Vannak ilyen játékosok, nekik full unalmas az egész játék, mert nem történik semmi!
Arra se képesek WG nél hogy a célkeresztet megújítsák hogy rikító színe legyen a célkeresztnek, vagy a fehér színt megcsinálnák, vagy lenne egy csúszka amivel az összes színt kikeverheted a célkeresztekre, még a szórásjelzőre is és az összes átütésjelzőn ott lenne az a metál színkombináció mint ami a nagy kereszten van!
Egy jó kis tier 11 vagy tier 12, maga lenne a megváltás, vagy behoznák a 20V20 at de ha rajtam múlna már rég 30v30 lenne nagyobb térképekkel hosszabb csatákkal, mindent is felszerelhetnél a tankodra meg le is szerelhetnél (pl sárhányót) akár bokrot rakhatnál a tankra úgy hogy ki se látszik a tank a bokortól annyit raksz rá. Vagy koromfeketére festhetnéd a tankot mert pl feketére nem tudod festeni vagy akár fehérre, hoznék még 2 fajta lőszert a tankokra, a valóságban sokszor volt vagy 8 fajta lőszer a tankokhoz. Sokat lehet erről témázni!
Bocs ha hosszú lett!
-
galervin93
addikt
válasz
korren #249129 üzenetére
A 15-1 nem az rng miatt van, hanem a kis mapok, felgyorsult jarművek, nagy látotávok, nagy alfa/dpm miatt. Ezeknek az értékei az évek alatt szépen másztak felfele.
Az rng ott jön be, hogy nyilván nagy alfáknál fajsúlyosabb, egyrészt nem mindegy hogy 750 alfás lövés átüt vagy sem, vagy az a 750 az 620 vagy 890 lesz. Szemben mondjuk egy régi 400 alfás tankkal, ami dob 340-et vagy 480-at, csak mondok két számot, nem az a lényeg, hanem érzékeltetni a különbséget.
Ahogyan phaszság a francia kerekesek szélsőségeg manőverezhetősége, phaszság az eszetlen sok nagy alfa, phaszság a sok hull-down fos, phaszság a kínai rakéta gyorsító (nem önmagában, hanem az alfa és a páncél mellett) stb-stb...
Egyszerűen túl sok a (lassan már nem is kiugró) szélsőség.
Hol van már az, amikor, amikor egy 50b, egy T57, vagy éppen Obj 140 rettegett ellenfél volt...? Pedig ezek 320-400 alfákkal operálnak... És mégis milyen jól meg lehetett lenni velük. A magasabb alfa a TD-k privilégiuma volt, be is szart mindenki, amikor jött az E 100 a kis csővel, pláne ha volt rajta vagy 6-9 fehér karika ugye... Ma meg csak legyintünk.
Ugyan az alfára hegyeződött ki a hsz., de az összes többi érték is elszállt, ugyanúgy lehetne írni azokról is. -
-
hulp01
senior tag
Sziasztok,
6-7 év kihagyás után újra visszatértem a játékba. Lehet, hogy nem kellett volna. Sajnos nem előnyére változott a játék. Valószínűleg én is sokkal bénább lettem, mert jelenleg kb. egy növény szintjén játszok. Volt egy csávó, akit utána fél óráig győzködtem, hogy nem, nem e-bay account, én lettem ennyivel bénább. A tegnapi napom wn8-a még a 900-at se érte el. És a legnagyobb gondom az, hogy nem is értem sokszor mi a probléma. (Jó, előtte pár nappal volt 1800 feletti is.) De ez a wn8 nagy mértékben a sebzést számolja az értékelésnél (meg a spot dmg-et). De úgy nagyon nehéz sebzést csinálni, ha a lövések nagy része 0dmg critical. Persze feltéve ha egyáltalán eltalálja az ellenfelet. Sokszor ha már egy pixellel nagyobb a célzókör, akkor ott megy el a lövés. Engem meg mindenki sebez plusz critical, ami rendszerint ammorack (szerencsére általában csak sárga). Legénységből soha nem a nyomorult rádiós hal meg, hanem a töltő és/vagy a célzó. Sok csatában örülök, ha kettőt tudok lőni, mert mire odaérek valahova a csapat fele halott (vagy nálunk vagy az ellenfélnél). Amikor top of the tree volt az obj268, akkor azzal játszottam sokat. Két full sebző lövés már jónak számított, miközben korábban 2700 felett volt az átlagsebzésem vele. Átlőhetetlen frontja volt, most meg szerintem t6-osok is átlőnék, ha mehetnének ellene. Az ágyúja semmit nem talál el, vagy critical. Tök vártam, hogy végre meglegyen a Pantera, de számomra az a tank játszhatatlan. Aztán ott vannak még mindig az artyk. Ez a kábítás anno nem volt, hát ehhez is csak gratulálni tudok. A kerekes szarokra meg csak legyintek, az egész kategória egy vicc. Azért általában hangosan felnevetek, amikor egy ebr bekap egy nyolcszázast az objecttől. Persze ez ritka, mint a fehér holló, mert általában sértetlenül megy tovább még ha el is találom. Ezeknek nagyon brutál nerf kéne minden szempontból.
Fent a kolléga linkelte a t10-es tankjait. 1300-as wn8-cal hogy van 58% feletti winrated? Ezt nem is értem. Nekem majdnem minden t10-es tankom 2000 feletti (még régen csináltam, nem most) és inkább 55% körüliek a winratek.
Bocs a hosszú postért, de ez kikívánkozott belőlem, és ti voltatok a "szerencsések", akik megkaptátok. És bocs előre is, akivel egy csapatba kerülök.
-
Ne keverd ide a moderátorságot, semmi köze hozzá, már hosszú évekkel előtte emberekkel dolgoztam (mármint az volt a dolgom, hogy velük foglalkozzam). Az élet nem fekete meg fehér számomra sem.
Az arty csak egy dolog miatt van a játékban, hogy a nem okos emberek is tudjanak érvényesülni, és nem 30% winrate különbség legyen a jó meg a rossz játékos között. Ugyanez az oka a pontosság nerfnek, a rossz tervezésű pályáknak (tele vannak camper spottal), mind, mind azért van, hogy a buta embereknek is legyen időnként sikerélményük, és ne hagyják el a játékot. A WG nem hülye, nem azért teszi rosszabbá a saját játékát, mert nem ért hozzá, hanem mert így van nagyobb bevétel.
-
peterson79
őstag
válasz
kchryss #185665 üzenetére
Mindkettőre volt már Nálam is példa és volt, hogy Én kértem elnézést - pont hétvégén volt egy ilyen, elém jött a csapattársam, de Én is várhattam volna kicsit a lövéssel, elnézést kértem tőle, de egyébként semmi reakciója nem volt, valószínű látta vagy érezte, hogy nem szándékos volt, hanem sima Friendly fire
Szerintem egyértelműsíteni lehet a két dolgot - bár ez sem fekete és fehér azért, oké -,de ha valaki ott ólálkodik az enemy körül és úgy találja el a társa, akkor az egyértelmű véletlen. Ha arty csinálja, akkor meg egyértelműen hülye, mert mire odaér a lövedék addigra 5-ször megváltozik a szitu a két vagy több tank helyzetében. A legvégén szokott ilyen nem egyszer előfordulni, a killt akarják lelopni, más nem számít...
Ha megvan az összhang és a társ elvonul, akkor megadja az esélyt, hogy segítséget adjanak neki kábítással, sebzéssel, addig meg csak bosszantó hülyeség a másik részéről aki figyelmetlenül játszik..és csak klikkel..Nekem mostanában azért több szerencsém volt ilyenben, olyan társak jutottak akikkel lehetett együtt dolgozni és kommunikálni a chaten, meg is nyertük a meccseket...pici dolog, de nagyon megváltoztatja a végeredményt.
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #152817 üzenetére
annyi az újítás, hogyha állandóan streamokat meg a tanks.gg-t nézegetném akkor nem lenne időm játszani.
én csak azért vagyok néha mérges, mert leheteltlen helyen lehetetlen szögből olyan tank lő be ami még a fetéket sem verhetné le a tankomról.én nem nézegetek semmit, nem vagyok tapasztalt játékos, pedig van 33k csatám, de azt tudom, hogy 2013-ban amikor kezdtem sokkal de sokkal jobb volt a játék: randomban is mindenki, vagy majdnem mindenki tudta a dolgát, nem volt olyan hogy minden tank egyoldalra, mintha kolomp lenne az első nyakában mint a marháknak és a többi meg megy utána.
sokkal jobb volt a játékélmény, pedig sokkal több játékos volt fenn.
jobban lehetett nagy kalibert tank ászt meg ilyeneket lőni. az M6-al volt hogy 4-5 tank ász is összejöttegy nap, most már fehér holló számba megy ha véletlenül jön egy tank ász vagy nagy kaliber.
rengeteg az OP light tank tier 8-tól felfelé és ezekkel nincs mit tenni. majdnem minden vereségem 15-3-4-5-re végződik, úgy, hogy az adott csata WN8-a 1500 fölötti, egyszerüen eltolodott a játék menete a light-med irányba.
én nem vagyok jó csak heavy és td ágon ott sem vagyok op játékos, nincs is light tankom csak 2 a küldik miatt, ezért én és a hozzám hasonló játékosok hátrányban vannak a többiekkel szemben. és a csalásokról nem is beszéltem, az egy külön téma, nem is foglalkoztat. láttam pár videót, aki csal az saját magát veri át.
kicsit hosszúra nyúlt de ez a véleményem. -
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #149088 üzenetére
Live nézetben ahol fehér az oldala ott üreges páncél van (spaced armor). 100mm a tank oldala, de van még rajta egy 30mm-es extra páncél réteg. Szóval alapvetően 130mm az oldala, de az üreges páncél miatt máshogy viselkedik, mint ha egy sima 130mm-es lemez lenne. De van kicsit alatta olyan rész is amin ezen felül még egy 20mm-es réteg van ott 3 rétegű a páncél.
Ha egy AP/APCR lövedék üreges páncéllal találkozik akkor nem az történik hogy összeadja a rendszer a páncélrétegek vastagságát és arra számol átütést, hanem először kiszámolja az első rétegnél mi történik, ha azt átüti akkor kiszámolja mi történik a következő rétegnél, de nagyon fontos hogy itt már kisebb sebességgel és csökkentett átütéssel megy a lövedék, aztán ha átmegy ezen is akkor számolja tovább egészen addig amíg meg nem áll vmiben a lövedék. Ráadásul a rétegekkel való találkozáskor irányt is változtat kicsit a lövedék ha jól tudom, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Szóval egy 100+30mm-es üreges páncél átütéséhez kicsit nagyobb penetráció kell, mint egy 130mm-es sima páncéléhoz. Ráadásul az IS-eken ezek döntött páncélok amit tovább bonyolítják a helyzetet. Ezért szokott az IS-3, IS-5, IS-6, T-10, IS-7 tankok oldala néha mágikus lepattanót generálni. Ezzel együtt ha AP/APCR lövedékkel jó szögben találod el az üreges páncélt akkor többnyire át szokta ütni.
Ha HEAT lőszerrel lövöd akkor viszont az üreg el szokta nyelni a plazmát, így azzal többnyire nem sebzed ezeken a helyeken. Ugyanúgy ahogy a tereptárgyak is felfogják a HEAT lőszert, itt is az első réteg megfogja és a többi rétegre így már nagyon kicsi hatással van.
HE lőszernek szintén nagy ellensége az üreges páncél. Az első réteg aktiválja a robbanást a többi réteg pedig elég sokat elnyel belőle.
Más téma:
BÁ Nutrition fórumtárssal ma mentünk 14 csatát szakaszban. Nagyon úgy néz ki hogy már működik a javított szakasz mm. 8-as és 9-es tankokkal mentünk. A 8-asokkal egyetlen egyszer kerültünk csak 10-es csatába, többnyire 9-esben voltunk és ott is gyakori volt a 3-as eloszlás vagyis volt sok 7-es tank is. 9-es tankokkal pedig minen második csatában top tierek voltunk.
Elég kellemesen lehetett így szakaszozni. Sok jó csatánk volt. -
Gyuri27
félisten
válasz
rlazol #129896 üzenetére
Sokszor hidd el fekete és fehér.
Ha pedig marad egy tárra azzal magát és a csapatot segíti. Nem kell neki hősködni. Amíg a heavy él előtte supportoljon. Aztán spuri. Lightel, meddel is ezt csináljuk. Ilyen szempontból az, hogy táras nem érdekes.Szoktam nézni ismét wot streamet. Sirfoch-t néztem. Tárassal játszott. Na ő supportolt. Nagy kavarban sokszor nem lőtte el az utolsót (mert egy több tankos csiki csukiban nem feltétlen tudja számolna az ember, hogy ez most mennyit is lőtt). Aztán mikor mozdult az ellen meglőtte. Azaz nem tette egyértelművé meneküléssel, hogy nincs a tárban meg nem is fogja supportolni akit kell. Én erről beszélek.
Ha rajtam megy el, én baszom el a legtöbb esetben tudom (nem jól forgattam, nem jó helyen lőttem, túlvállaltam stb-stb). Igaz, hogy nekem ehhez több idő kell. Szóval ezért nem vagyok lila. De ostoba se vagyok. Tudom mit kellett volna máshogy. Persze egy-egy hibát simán eltudok követni többször is.
-
Stirlitz
senior tag
Engem is zavar amikor velem történik. De elkezdtem velük játszani, és azért az biztos, hogy tudni is kell vele jól játszani. Az, hogy a szattelit harcos 40mp-enként kattint egyet, igaz. De, ha nem tud helyezkedni, nem követi a minimapot, nem él együtt a játékkal, akkor a sikeres lövések száma is nagyon esetleges lesz. Ezért írtam, hogy annyira nem fekete-fehér a dolog. (Nem-nem vagyok nagy arty játékos, régi acc-omon eljutottam a 7es gw pantherig. Amerikaiból 6-ig, angolból és franciából 5-ösig.) Másrészt szerintem az is idegesítő amikor a medem kap egy lövést az ellenféltől, ammorack sárga, javítok, következő lövés ua-tól az ellenféltől, bumm robbanok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
sequator #89859 üzenetére
Félre értettél. Nem campelést írtam, hanem snipolást! DE nem a TD vonalból. Szerintem az ágyúja nagyon jó és simán lehet lőni akár a T10 tankokat is, nem szoktam megijedni, ha T10-be kerülök.Legtöbbször a top tier csatában is meghatározó tudok lenni - persze tudom ez nem az én érdemem, legalábbis nem csak, hanem sokkal inkább elmond mindent arról, hogy milyen csapatok vannak mostanság.
Ne add fel szerintem.
(#89860) ddt500hu: tudom miről beszélsz, mert hasonlót érzek egy jó ideje. Bármivel megyek csatába, már a csata betöltő képernyőnél tudom, hogy buktuk a csatát, mert a bal oldal vöröslik - jobb esetben világít a citromoktól -, míg a jobb oldalon kékek és liláktól sötétlik a panel. Fehér hollóként nagyon ritkán sikerül nyerni és rám cáfolni. Tegnap jó sokszor berohant hozzám a párom, hogy vegyek vissza és halkabban játsszam, mert a fenti szomszédban kisbaba van és nem szeretné, ha lejönnének, mert a baba nem tud tőlem aludni.
Tegnap a T54E1 volt az a tank, amivel mind1 volt, hogy mennyit sebzek, ölök nem engedte letriplázni. Nem tudom mi számít ezzel a tankkal jó átlag sebzésnek, de már a 2K közelében vagyok nagyon és ez számomra jónak számít, de hiába a folyamatosan bukó csaták sorozata van vele és romlik a WR is.(persze, ha a wotinfos alienslive videójából indulok ki, akkor elég gyenge teljesítmény ez még.
)
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Még kéne egy kis segítség!Nem tudom de valamit nagyon bekavartam xc filével!
A legújabb xvm van fent viszont most az jött elő ami régen volt ha meglövök egy
Kínai HT megjelenik a nagy buzi fehér szám a képernyőn!
Azt tudom,hogy alt lenyomásával el tudom tüntetni csak a múltkor az alt nyomása
közben nyomtam egy F4 véd meg a bázis üzenetet a játék meg szépen be is zára
magát! -
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #76891 üzenetére
Léteznek ilyenek, találkoztam már én is, de mint a fehér holló! Sajna a fordítottja többször fordul elő, hogy én megyek segíteni, majd ott hagynak a szarban. Pont ezért már 100x meggondolom, hogy random csatában menjek-e segíteni bárkinek vagy inkább el a másik irányba.
(#76898) .OM.: nagyon jól mondod!
(#76903) Stunts666: ezzel azért nem értek egyet, mert így legalább tudom, hogy vélhetően kire lehet számítani vagy kire nem illetve, hogy nagy valószínűséggel a csapatunk totál base campet fog tolni, mert annyira mohák vagy pedig legyaluljuk az ellent! Persze néha rosszul mérem fel a viszonyokat és előfordul, hogy akitől a segítséget várnám az fut az ellenkező irányba.
(#76905) HáGé: sajna egyre gyakrabban találkozom én is ezzel az esettel, hogy harcolok egy enemyvel, bele lövök 3-4, és marad 1xx HP-ja, ami sima ügy lenne, de ekkor vmiért vagy kevesebbet sebzek és marad 1 HP-ja vagy pedig az a pont, ahol eddig ementálivá lőttem hirtelen edzett titánná válik és lepattan a kivégzést jelentő lövedék!
(#76907) [HUN]Dani: vagy éppen semmi, mert eltűnik a lövedék, de ha talál is akkor lepattanó...oldaláról vagy nem1x volt már, hogy a seggéről is!
(#76920) myckey: az a méreg nem a cián!
(#76922) dfsz34: én a tier 8-10 tankokra várok (10 mindenképp) bár lehet, ha nem lesz minden akciózva, akkor megkönnyítik csak a helyzetemet - nincs elegendő ezüstöm
(#76937) megaram: viszont az után következő E75-ért érdemes végig vinni, mert nagyon jó gép!
(#76939) KisApám: azért ez ebben a formában nem igaz! Tényleg lenerfelték nem kicsit, de használható még így is, csak már nem lehet olyan könnyedén rohangálni, helyet váltani mint korábban....pláne nem tolatva! Most már tényleg TD-ként kell használni és nem félig med-ként.
(#76945) superfly2: legutoljára azt írták, hogy csak jövőre.
(#76950) Atti777: hogyan tudtál belépni EU2-re mikor még az EU1-en ezek szerint csatában volt a tankod!? Eddig ilyet nem engedélyezett, kiírta, hogy be vagy jelentkezve másik szerveren! Vmi nem kerek ebben a storyban!
(#76965) Drenadar: valójában EZT kellene megoldania a WG-nek immáron elég hosszú ideje, de képtelen rá! Havok a habokban, majd ha kész lesz, többmag használata szintúgy! Bravo WG....már 2014-et írunk, ezt Ők is tudják vajon?
-
scyllarus
veterán
Nálam ez elég egyszerű: egy olyan játékot játszom, ahol az elsődleges dolog, hogy lődözni kell a piros kontúrú tankokra. Ez adja a szórakozást, plusz erre kapom a kreditet és az xp többségét is.A "rohanjunk be egy nagy fehér karikába minél gyorsabban" egy másik játék, amivel nem töltenék ennyi időt, mert nem szórakoztatna. Ha ott a foglalás esélye, akkor szitufüggő. Ha pl. 2-8-ra állunk, én megint nem mentem a lemmingekkel és az oldalamon alig volt valaki, lebirkóztam őket és átjutottam, akkor megpróbálok foglalni, mert ez adja a legtöbb esélyt a győzelemre. Nyilván ez sem tuti, az ellenfél van akkora túlerőben, hogy páran visszajönnek resetelni, de nagyobb esélyt ad, mintha elmennék megkeresni őket, és megpróbálni kilőni 5-6-ot egyedül. Ha egyértelműen nyerésre állunk, amikor a körhöz közel érek, akkor kikerülöm, és megyek még sebezni, hátha jut még valami. Ha nem egyértelmű a szitu, akkor beállok, és mindig megkérdezem a csapatot, hogy foglaljak vagy ne. Ilyenkor a több/jobb válasz szerint csinálom tovább. (Megnézem, ki válaszolt, hol van a minimapon, mit csinálhatott eddig, stb.). És ilyenkor számít az is, nekem milyen volt eddig a kör. Ha eddig sokat sebeztem, pláne szorzós körben, akkor igyekszem ezt bebiztosítani
Ha valaki plecsnire hajt és van rá esélye,akkor is kiállok, ha nem izélek ki magammal túlságosan. (Azért egy jó duplázós kört nem dobok el, csak hogy valakinek legyen még egy plecsnije. Ha jó játékos, úgyis szerez máskor)
Igazából az egyértelmű helyzetek kivételével sok változó befolyásolja a döntésem, de alapvetően a nem foglalás híve vagyok.jagada: a küldis/ajándék prémek slottal együtt jönnek mindig.
-
jano_77
nagyúr
Azt nem tudom felfogni, hogy egyesek hogyan tudnak ennyire durva köröket menni a T54-el....persze tudom, hogy nagyon jó tank, és magamhoz képest én is egészen jó köröket szoktam menni vele, de 5K+dmg az már ritka mint a fehér holló.
Diegho: grat az IS szériádhoz....ez már a lehetetlen kategória számomra.
(#42965) Angel1981: jól sikerült körökkel lehet húzni a legénységet rendesen.
Mondjuk már oda jutottam, hogy ezeket az akciókat nem is nézem, hanem játszom és ha vmi összejön, akkor annak örülök. Viszont a 7végi akciók közül a legénységi átképzést nagyon vártam.
(#42972) Angel1981: ezek szerint korán panaszkodtál, elhamarkodottan.(#42979) +SoulRiever-: MAUS-nak lehetséges bekapott sebzés - 19.300 dmg
Megyek másoknak segíteni: evvel kapcsolatban nekem az a tapasztalatom, hogy mikor megyek segíteni vkinek, mert mondjuk egyedül maradt több ellenféllel, akkor úgy ott hagy engem egyedül, mintha ez természetes volna és én kértem volna rá!(#42991) Szepi1979: 10 modul sérülés átlagban?!? azt meg hogy?!?
(#43023) Simulacrum: egy hajóban "evezünk"...nekem is nagy problémám a játékban, hogy nem tudok seggemen megülni, sokszor még TD-el sem.
-
Kakumix
senior tag
Nekem
szerk.: Hogy kicsit bővebben is írjak, még hozzátenném, hogy Aslain XVM modját használom, ami egy elég korrekt mod pack és tartalmazza mind a többsoros garázst, mind az ász jelölőt és egy rakás mást is telepítővel együtt (hónapok óta használom és ezen idő alatt nem volt nagy fehér számom sem
). Összesen annyit módosítok rajta, hogy a többsoros garázs konfigjában az átméretezést visszaállítom 1.0-ra (szöveg és kép is)
-
Szepi1979
senior tag
Aki még mindig a nagy fehér számok miatt bosszankodik, azok letölthetik a wotinfo oldalról a javított xvm-et, vagy a xvm.xc fájlt.
-
balintka
addikt
Az xvm miatt megjelenő nagy fehér számokat ki lehet vhogy iktatni?
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #36883 üzenetére
Nekem sosem volt még ezzel a kínai lövéses nagy fehér számmal gondom, pedig én is leginkább Vitiris féle modokat használok. Nem tudom melyik lehet a ludas. Ha gondolod elküldhetem az XC file-omat, ha az megoldja a gondot. Írd meg priviben az email címedet akkor.
-
SoulReaver
veterán
Nekem arra a beállításra lenne szükségem, amitől nem lesz bazi nagy fehér szám a képernyőn, ha meglövök egy kínai tankot....
Vitris kollégától származnak a modok...
Vagy aki megoldotta xvm beállítással az elküldhetné nekem az xc fájlt, köszönöm!Észrevétel:, ha megnyomom az alt -ot, átvált alternatív kijelzésre és akkor eltűnik a nagy fehér szám.... Érdekes...
-
Szepi1979
senior tag
Kérdésem Vitirishez szólna, de bárki segítségét szívesen veszem. A damagepanel nagy fehér szám hibájával küzdök. Átírtam benne a 25 számot 10-re, eltűnt fentről a bevitt sebzés számláló de a nagy fehér számok még mindig megjelennek. Ezek szerint rosszat írtam át. A " big text last shot" bekezdést sehol nem találom. Hol lehet a hiba? ( tudom bennem, de ezen kívül...)
-
hfrici
aktív tag
válasz
mynames #36079 üzenetére
A kínai nagy fehér számokkal kapcsolatban. Nekem most nem ez van fent és még mindig beadja. Már kerestem megoldást mindenhol, de nem találtam és rohadtul tud idegesíteni, hogy pont elém kerülnek, szinte magukat kínálják, hogy ide lőj. Akinek valóban sikerült eltüntetni, kérem segítsen! A damagepanel-os variálás sem segített, sőt még ami jó volt azt is elcseszte.
-
Drenadar
veterán
-
ladanyi
tag
válasz
Bingisz #35220 üzenetére
1. Nem én sosem költök játékra pénzt. (lásd Löwe)
2. Béta tesztes játék 50000 és egy több éve futó állítólag brutál jó játék 200000 állománya nem szerintem nem nagy szám. (európai szerveren)
3. Sajnos valószínüleg nem mondasz igazat a bannolással vagy atomot kell robbantani ahhoz, hogy kitiltsanak.
4. Azt, hogy mit csinálhatnának a fehér-orosz fejlesztők valószinüleg magad sem olvastad el mekkora hülyeséget beszélsz.
5. Én udvariasan kérdeztem ezért kérném, hogy a kérdésre irányuló értelmes és hasonlóan udvarias stílusban kérnék választ (lehetőleg nem FAN-tól vagy bérenctől) -
Bingisz
addikt
válasz
ladanyi #35215 üzenetére
-"Én a sógorom karrierjét folytattam egy ideig..."
Ejnye-bejnye, de remélem az első csatát egy T34-el, vagy egy Löwével toltad, csak hogy teljes legyen a sztori.
-"mindenhol csak jót írnak erről a játékról..."
Érdekes, én a játékkal kapcsolatban vagy a fejlesztésekről, vagy a folyamatos sírásról találok írásokat (lehet tippelni, hogy melyikből többet)
-"esténkénti 110000 játékosával"
CSAK az EU szerón minden este 200k+ játékos van fent. És az európai szerver közelébe sincs az orosznak. És akkor a többi szerverről még csak nem is beszéltem.
-"1. nyolc társamból egy sem játsza már a játékot ami ugye már mutatja az értékét? "
Hát csak a mestert tudom idézni: "Véleményetek nagyon fontos a számunkra."
-"2...."
No para, azonnal szólunk az adminnak, hogy kibaxanak egy örök életre. Mellesleg én semmilyen orosz-fehérorosz fejlesztővel nem packáznék, mert nagyon szép dolgokat tudnak csinálni a gépeddel....
Ja mellesleg nem szép dolog kicseszni 14 csapattárssal. Amúgy az AFK büntető rendszer működik, ha nem is tökéletesen, de azért szűröget (ugye Taragas(ezt nem lehetett kihagyni, bocsi
))
-"3....."
Nincs semmi se eltüntetve. Legalábbis én mindenhol sírásba akadok a játékkal kapcsolatban. (Na itt jól meg is válaszoltam a tippelős rész helyes válaszát...
)
Összességében szerintem nem a játék a rossz (persze az a csúnya hózentróger nem kéne bele), hanem a paradicsomleves ami belekerült a gépezetbe.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Ha meglövök 1 kínai tankot, akkor 1 nagy fehér szám jelenik meg a képernyőn.
Ezt el lehet valahogy tüntetni, damage panel csere nélkül?
Amíg nyomva tartom az altot nem látszik a szám, de elég rossz folyamatosan nyomva tartani. -
Chris0321
veterán
-
r.laci38
tag
Tudom, hogy volt már szó róla, de elfelejtettem hogyan kell visszaállítani a mod-ok előtti állapotot? Nem mentettem el előtte sajna, és most vmi teljesen összekavarta a wot agyát. Meccs végén kidob, sebzésnél előugrik egy **zi nagy fehér szám és kitakarja a képernyőt a következő sebzésig, stb. Uninstallálnám az összes cuccot.
Tud vki segíteni, hogyan kell? -
emre
veterán
Sajnos egy csomó időt eltoltam hogy olyan célzó modot keressek ami tetszik, de nem találtam és ezért eredeti célkereszttel teszem fel a packot amit összehoztam. Képek a rar-ban mellékelve.
Vitirisnek vannak nagyon jó célkereszt modjai, de nekem valahogy nem jött be egyik sem.
Talán ha a blue dream úgy nézne ki mint a J1mb0 akkor azt használnám.A tartalma:
- 3 soros garázs, tier és egyéb szelekciós lehetőséggel
- Függőleges tech tree 1680-as felbontáshoz optimalizálva
- Icons Betax Colored Whitte
- XVM 5.0.1-test2 Ded_Shalfey, négy számjegyű eff jelzéssel, csataszámmal, az adott tank nyerési százalékával
- Max Farplane (köd eltüntetése)
- No Intro (valamivel gyorsabb betöltés)
- Állandó prémium hangár skin
- Scope Shadow Remover
- Fehér kilőtt tank ikonok
- GolddetectorPack_damagepanel_angleindicator_Vitiris_v5
- Vit_afterbattle_stat_0.8.9_V2
- Vit_Colormessages_stat_0.8.9_V2
- Vit_hangar_ora_0.8.9_V1
- vit_zoom_0,8,9_noscroll_2x_30x_v2-------------------
Link javítva.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Looserke
őstag
Ha valaki másnak is lenne olyan gondja, hogy kínai heavy sebzésénél egy nagy fehér szám jelenne meg a képernyőn, akkor innen leszedheti az XVM konfigomat, ami orvosolja a problémát:
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom eltűntetni a b@szott nagy előugró fehér számot, ha meglövök egy kínai heavyt? Használtam a keresőt és azt írja, hogy a damagepanel.xml-ben kell átírnom egy értéket, de én ilyen fájlt nem találok.
Csak damagepanel.swf-van amit ha megnyitok egy nagy krixkrax van benne és ha keresek a fájlban akkor sem talál olyan sort amit át kellene írnom. A damage panelhoz amit leszedtem, csak egy ilyen konfigurációs fájl van:
CDPSetting.xmlde ebben sem találok olyan sort, mint amit az egyik hozzászólásban említenek (BIG text last shot).
Egyébként amíg nem volt damagepanel feltéve (most a gold detektoros v3 van) azelőtt is csinálta, szóval az xvm is bekavarhat szerintem. Plz help mert nagyon idegesítő és az ALT nyomvatartása vagy "ne lőjj kínai heavy-re" nem megoldás.
Köszi!
-
Chris0321
veterán
válasz
Bad Pritt #24020 üzenetére
Elég lett volna a nagy fehér számot beírni egy kis olvasgatás után rájöttél volna, hogy mi a gond. Ha jól írom Jactor mod nem szereti ha kínai tankot lősz. És itt a megoldás.
-
Achill3uS
nagyúr
másnál is csinál érdekes képhibákat a kliens? random kb 1 nap 1x berak a kijelzőre oriasi nagy fehér számokat ( eddig 4-est és 7est láttam) és csak csatából kilépés segít.
jacktor modok vannak fent, lehet azok közül csinálja valami? -
Djuree
félisten
mikor kilövök egy kinai lószart megjelenik egy nagy fehér szám a képernyőn és kitakarja a fél látóteret. mit tudnék csinálni hogy ilyen csúnya eset ne történjék meg?
-
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #22072 üzenetére
Nem emléxik valaki, h mit kell átírni xvm-ben, h ne legyenek nagy fehér számok, ha meglövök egy kínai tankot?
XVMben semmit, mivel annak semmi koze ehhez a bughoz.
-
SoulReaver
veterán
Nem emléxik valaki, h mit kell átírni xvm-ben, h ne legyenek nagy fehér számok, ha meglövök egy kínai tankot?
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #16953 üzenetére
"Akkor nekem miért van 57% win ratem, amikor csak egy retkes KV5-öt vettem tavaly?"
Mert Te olyan jó vagy!
És 57% azért nem 70%....
(Egyébként én is jövök utánad, ne aggódj, 55% a totál átlagom, az utóbbi 1000 meccseben már 59% körül volt, az utóbbi 150-ben, meg 62!)
"És azoknak miért van 40% win rateja akinek nincs 1000 csatája, de bent van minden prémium tank a garázsában"
Esküszöm, vártam a kérdést!
Jogos! Szerintem az accra elköltött kredit / futott csaták aránya alapján számolgat, mert ha tényleg ennyire szembetűnő lenne a dolog, annak már rég híre ment volna!
Az általad említett arcnak, ha esetleg kitartó lesz, biztos, hogy nagymértékben javulni fog a win rate-je, és nem csak a tapasztalat miatt!
(Igen, én is sokat költöttem már a játékra, várom is a javulást!)
És akkor már egyúttal visszakérdezek; egyetlen ember tapasztalatlansága, hozzá nem értése, ügyetlenkedése, hogy okozhat 40%-os win rate-et ezer csata alatt?
A csapattagoknak ezt egyszerűen kompenzálnia kéne, és kész!
Épp ezt mondogatjuk itt páran, hogy ha tényleg teljesen random lenne a dolog, akkor nem lenne ember 45%-os win rate alatt, de 55% felett sem, max. ha folyamatosan szakaszozik, és nagyon profin összedolgoznak, de még úgy sem lehetne 60% felett!Végszó.
Nem fekete-fehér a dolog, nincs minden előre megírva, kiszámítva, ebben biztos vagyok, de igen is van egy bizonyos fokú manipuláció!
PEACE! -
mefistofeles
veterán
Még egy zöldfülü kérdés...
Mik az a fekete-fehér vállapszerűségek amik a csapatok kiírásánál bizonyos játékosok mellett találhatóak? Én eddig 1,2,3 számozásúval találkoztam, lehet van nagyobb is...... -
GrooveHero
addikt
a kevésbé tájékozottabbaknak egy két hír facebookról már magyarra fordítva:
- megerősített: Második Szovjet közepes ág a T-34-el kezdődik és a T-54-át az Object 140-ig vezet az út. Object 430 és más tier9 es tankok későbbiekben
- a célpont távolsága és az átütés mértéke minden lőszerhez egyénileg van beállítva
- a vk3601h Konisch ágyújának minden lőszere történelem hű
- az egyetlen lőszer, ami különböző lepattanási szögeket kapott a HEAT löszer
- SerB szerint a T-50 felderítő besorolást kapott, mert sokkal jobb, mint a Covenanter vagy mint aT-80 vagy a T-50 nem fog kedvezőbb besorolást kapni
-SerB álláspontja szerint a kigyulladás a dízel illetve benzines tankoknál is ugyan az csak úgy, mint a valós életben
- A WoT motorja a BigWorld támogat aktív tárgyakat a térképen (pl. mozgó vonatok), de ezeket csak korlátozott számban, például a vonatok véletlenszerűen feltűnnek, és ez nem az, amit a fejlesztők szeretnének
- a Wg volt Fehéroroszország legnagyobb IT exportőre 2012-ben
-a játékosok nem bosszúsak a T-50-2 eltávolításától? „Milyen szörnyű…”
- Német A7V nem kerül be egyelőre
-SerB szerint technikailag kivitelezhetetlen teljesen kiszedni az arcade célzókör „beragadását” valahova: „használd a sniper módot”
- a kilőtt tank per csata statisztikát a WG tárolja, de nem osztja meg
- a mechanizmus, ami lehetővé tenné, hogy a játékos kiválassza, milyen pályákon szeretne játszani el lett vetve
-Object 103 belátható időn belül nem tervezett
- SerB azt mondja a WG nem osztja meg a tankok gyenge pontjait, de a Su-100M1 a lövegpajzs környékén átüthető (nem az ágyú maga)
- pillanatnyilag a legénység az Eu ágban csak a saját nemzete tankját tudja irányítani (pl. az Olaszok csak Olasz tankot), de ez még nem végleges, még átbeszélés alatt. Ennek az ágnak a sajátosságai csakis erre az ágra vonatkoznak, tehát továbbra sem vezethet egy Szovjet harckocsi legénység Német harckocsit.
- játékbeli küldetés statisztika 8.8-ba bevezetésre kerül
- su-26 nem lesz teljesen eltávolítva a játékból
-M6A2E1 egy promóciós tank, nem kap semmilyen kredit bónuszt, mint a prémium tankok
- nagyon sok új tank van, ami bevezetésre vár
-az m103 203mm es frontpáncélja a kapcsolat a páncéllemezek között, a többi helyen véknyabb
- a valós életben a legénység túltölthette a tankot lőszerrel, próbálkoznak vele, mint képesség
- az ellőtt töltényhüvely kidobás a Havok bevezetése után elképzelhető
- van még egy Szovjet TD ami bevezetésre vár, de nem jön hamarosan
- SerB szerint a SU-110 122mm es ágyúja történelmileg hűebb, mint a Király Tigris 1055 mm-es, nem lesz eltávolítva
- Waffentrager E-100 ugyan azt a tempót tudja majd, mint az E-100 mivel a váltó ugyan az
- dinamikus tank statisztika bevezetésre kerül, de majd csak a német TD ág után
- A Szovjet ágban lesz változás de Storm egyelőre nem árul el semmit
- Superpershing a 8.8-ban meg lesz változtatva
- a 8.8-ban német egyensúlyozás fog történni
- Tigris I változtatva lesz a 8.8-ban
- Mind a két Tigris sebesség nüvelést fog kapni
- Storm szerint az Object 140 másabb lesz a T-62A-nál
-A Japán közepes Chi-Nu Kai tank elérhető lesz a supertesztereknek 8.8-ban
- tier 9 es hátsó tornyos Object 430 még fejlesztés alatt
- T-34-3 kapni fog egy 122mm es ágyút -
jano_77
nagyúr
válasz
dfsz34 #12912 üzenetére
Nem tudom, de én 1xre vettem meg az IS-8 és M103 és párhuzamosan megyek velük.
Az IS-8 közel sem érzem annyira használhatatlannak, mint az M103 alapként.
Ok az IS-8-ra meg volt a BL-9, de M103-ra meg feltettem free-ből a 120mm-t. Ennyi van mindkét tankon és talán rádiók, semmi több. Sookal jobb köröket tudok menni IS-8, mint M103. Utóbbi baromira szenvedős. Viszont annak örülök, hogy akkor ezek szerint ennél még csak sokkal jobb lesz majd az IS-8!(#12929) Gab_bee_tm: hello! én kipróbáltam, látványos meg minden, de volna egy kérdésem!?
A WN7 értéket honnan veszi, miből számolja, mert köze nincs ahhoz, mint amit a Noobmeter mutat!? Ezen az oldalon a WN7-em 1088, míg a Noobmeteren 1204!? Köszi a válaszodat előre is.(#12934) octopus666: -111-es WN6?!?
Ez a csóka tudhat vmit! Hogy a viharba lehet mínuszba menni?!? Én sokszor azt sem értem, hogy emberek, hogy tudnak összehozni 40-300 as WN6!?
(#12940) homeless09: nem is kell az URL-t megnézni, elég a képen a tank jobb oldali láncvédőjét megnézned, mert elég nagy fehér számmal ott virít, hogy T28! LOL
MM: tegnap volt olyan T10-es csatám, ahol IS-8 voltam, nálunk volt 6db T10, míg ellenfélnél 9db! Mennyire kiegyensúlyozott a dolog?!? Vagy az az előtti csatában kicsit árnyaltabb volt a dolog, mert "csak" 1 mínusz volt nekünk a T10, de mellette a T9-esekben volt meg az enemy javára a +3!?!? Hogy is van ez akkor?!? Bekaphatja SerB meg az összes WG-s, mert tojnak mindenre, szarnak bele mindenbe, ontják egymás után az update-ket, de miért, mikor semmi értelmeset nem csinálnak benne?!? Tényleg egyre rosszabb lesz csak a játék maga is - nem csak a sok NOOB miatt -, mert szarnak bele!
-
Quan-Chi
őstag
mi alapján fizet kárpótlást a csapattárs ha megsebez ? nem 1x volt már olyan hogy alig 5-10hp-t sebeztem egy hülye lighton aki belémjött hátulról és több ezret levont a végén , illetve volt olyan hogy kilőttem messziről a túl gyorsan mozgó csapattársamat és akkor is 5 számjegyű volt a bünti
most egy szemét mint később kiderül román játékos azért lőtt oldalba mert elmentem mögötte és emiatt 1 másodperc megállásra kényszerítettem a nagy hátrálásba ( tipikus román mentalitás + látta a fehér TigerII tornyán a magyar zászlót ) 417-et sebzett és kaptam egy ammohit-et (ami miatt aztán ki is lőttek ) és a végén 3127 jóváírást kaptam , koránt sem érzem ferrnek !
-
Patrick76496
őstag
válasz
Speedlink88 #9684 üzenetére
A többiek már leírták, annyival kiegészítem, hogy biztos ismered a két "h" betű jelentését.
(#9688) Fel: Sure, it will. Ha most lenne fent videó YT-n egy Kelly hősei részletről, akkor belinkelném, de így csak annyit mondok, hogy "béléd is kedves pajtás".
(#9702) marked one94: Az biztos.
Erről jut eszembe, 8.5 teszt szerveren haverommal mentünk WZ-132-esekkel szakaszban, a torony két oldalán fehér-piros zászló és mindketten beírjuk a közösbe: "SIEMA PL". ...hát volt, aki visszaköszönt.
Elég hamar kész lettek a 8.6-al, főleg 8.5-höz képest, amit kb egy héttel később kaptunk meg az oroszok után. Az FTR-t nézegetve összességében egész jól járunk vele, rengeteg pozitív dologban részesít minket a WG, óriási +1 nekik. Persze van pár negatívum is: pl néhány arty túl erős lesz a saját szintjén, és néhány gold ammo-t túláraztak (igazából mind maradhatna a jelenlegi árán).
Szvsz az lenne a legjobb, ha minden tank 4 féle lőszert vihetne magával (1 AP Slot, 2 Gold Ammo Slot és egy HE Slot). Miért? Néhány tanknak overbuffed gold lőszere van és ha teljesen véletlen olyan tankra szeretnénk lőni, aminek éppen csak erősebb a páncélja a mi AP átütésünknél, de a gold ammo penetrációja túl nagy, akkor "kárba veszik" az arany lőszer. Pl ha IS-2-vel lövök egy IS-3-mat, akkor nincs szükségem a HEAT lőszer mind a 300 mm átütésére, bőven elég lenne akár 220 is. Így lenne neki a 175 átütésű AP-ja, pl 220 átütésű 1-es számú gold lőszere, a mostani 300 átütésű lenne a 2-es számú gold lőszere és a HE. A kisebb átütésű gold ammo olcsóbb lehetne, így azzal máris sokkal gazdaságosabb lenne lövöldözni.
Nektek hogy tetszik az új pálya (Sacred Valley)? Nekem nem nagyon jön be, szerintem túl nyitott, ráadásul a szétrombolható házakért is kár, így nem sokat érnek. Bár eddig nem sokat játszottam rajta, majd kiderül élesben, milyen is valóban.A nap trollja (FTR):
Anyway, today there is nothing much to translate really, only one retarded trollquestion:
- there are no plans to allow the tank crews to retrain into pilots (in connection with the WoWp/WoT account unification) -
grex4
aktív tag
válasz
SoulReaver #9567 üzenetére
Wot-ban a piros az alapszín, ami meccsenként maximum 1 sebző lövéssel elérhető, 500 csatánál bőven illik narancssárgának lenni. Aki nem, az hagyja abba a játékot de kétségtelenül annyira ostobák játszanak hogy fel sem fogják. Múltkor fehér színű player volt a top tankunk egy IS-6-al ami felháborító. Tökéletes játékot lehetne ebből faragni ha egy minimális energiát ráfordítana a WG például azonnal bevezethetne egy rpg szerű fejlődési sorrendet. Átlag xp, találati arány és csata szám alatt nem juthatna felső tierbe. Ugye ezek folyamatosan nőnek a tier szinttel párhuzamosan szóval egyáltalán nem lenne nehéz elérni, simán kiszűrné az agyhalottakat.
Az hogy valaki első játék telepítés után kis lóvéval a zsebében Tier 8-ba jut az szégyen és gyalázat. Sokkal kifizetődőbb lenne megtartani a fizető és játszani tudó játékosokat mint harmadrangú televíziócsatornákon hirdetve felszívni a tipikusan ostoba tizenéves nyomorékokat. Ez a legnagyobb hibája a játéknak, hogy semmiféle teljesítmény sem szükséges a haladáshoz. Egyedül pénzre van szükség. Nem nagyon tudok olyan játékot felhozni példának ahol teljesítmény nélkül eljutnál bárhova is a pénzed mellett.Napfénysüti: Semmi más nem kell csak pénz, kitartással nem jutsz el sehova. 5-10000 csatát nem fog lejátszani egy piroska se hogy eljusson T10-be ahol ugyanazt kapja mint mindeddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest