Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
A novemberi Nagy Frissítés után ami nálam 11.12-én volt, a "Programok eltávolítása vagy módosítása" alatt ezt látom:

Pl. mint ha frissült volna a Total Commander, meg a WinRAR, ami kizárt hogy igaz legyen. Egyrészt a verzió a régi, másrészt kizárt hogy az MS frissítés megpróbálja frissíteni a külső programokat. Vagy tévedek és ennyire jó fej lett a Microsoft?Amit azonban végképp nem értek: McAfee Anti- Theft. Eszközöm: Dell Inspiron 15 7537 laptop, előtelepített win8 és mindenfélékkel. Első bekapcsolás és Win8 rendszertelepítés után volt rajta ugyan McAfee cucc, de az első programok között szerepelt amit uninstalláltam, mert helyette ment az EsetSmartSecurity.
Aztán ugye jött a win8.1, utána a win10 frissítés, most meg a 1511 és ismét bevigyorog a képbe a McAfee Anti- Theft. Bár nem ellenőriztem, hogy fut-e tehát telepítve van, vagy csak a telepítője kúszott vissza...
Tudtok erre magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő