Hirdetés

Aktív témák

  • pigsty

    aktív tag

    Rettenetesen túl van okoskodva megint ez az új Win. Elnézést, nézegettem a témában, reális időráfordítással, de a lentiekre nem találtam megoldást.

    Biztos szükség van a UserError miatt magasabb biztonsági struktúrára, szintekre, de néha már kezelhetetlen az egész, amikor helyettem akarja eldönteni, mit akarok, és mit szabad.
    Rendszergazdai fiókkal vagyok bent, és még így se lehet minden mappába menteni.

    Próbáltam korábbi hsz-kben keresni,de az pont nem ment, hogy lehetne az, hogy a CHKDSK a merevlemezeken is keressen - csak a USB-s külső HDD-n hajlandó keresni, de a helyi lemezeken megtagadja, valami emelt szintű engedélyre hivatkozva. O, je. Ja, amúgy futtatás->cmd-ychkdsk módszerrel szoktam ellenőrizni.
    elvileg a lemezek is saját tulajdonba lettek véve, mint a mappák...

    nézegetem 2 napja a beállításokat, de nem tudom, akár registry hegesztéssel, azt hogy kell, hogy ha winampnál a zene vagy más mappámban az almappákat állandóan alapértelmezetten részletek nézetre rakja, én márpedig mindenütt alapból listát szeretnék.

    Ugye ez a túltervezett izé nem ment el minden egyes mappa beállítást külön-külön?
    Tényleg exe-ként külön be kell állítani, hogy milyen jogosultsággal fussanak? Pl nálam más, ha parancsikonról, vagy a billentyűzet multimédiás (winamp.exe inidítása)programozott gombjaival indítom, sokszor kérdezi a a total commandernél is ezt a engedélyezi-e a pr. hozzáférjen.... lehet, visszamegyek az Xphez, bár a Win7 tök jól bekalibrálta a nyomorult lcd monitorom és a zenék is mintha tisztábban, részletgazdagabban szólnának.

    Azt már meg se merem említeni, az miért van, hogy IE9, de Firefox5 alatt is, ha feltölteni szeretnék webesen egy megosztóra, akkor nem jegyezné ám meg a win(?) a legutóbbi megnyitott mappát, hanem mindig elölről kell keresgélnem, a Számítógépből. Vagy itt is weblaponként külön jegyzi meg?

    [ Szerkesztve ]

    Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Aktív témák