Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cooler Master topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. használom a CCleaner, Wise Registry és Disk Cleaner progikat, hogy takarítsak a Registry-ben, illetve nem használt, csak a felesleges fájlokat letöröljem a gépről, ezzel meggyorsítva a rendszerem...
Ezeket a programokat sikeresen használtam Xp alatt hiba nélkül.
Ám volt mostanában a Win7 alatt 2 fura anomália. Az első pár napja, amikor bekapcsoltam a gépet, és mire visszajöttem a szobába, azt látom, hogy fekete képernyő, és a következő lehetőségek:
- Csökkentett mód, Csökkentett mód parancssorral stb....meg a Windows Normál Indítása...Kicsit megijedtem, természetesen a Normál Indításra mentem, be is töltött...de mintha másképp bootolna...
Azóta a boot alatt amikor kiírja, hogy Verifying DMI stb stb...sokat gondolkozik, és nem a Windows Indítása képernyő jön be utána egyből, hanem egy tök fekete képernyő, ahol pár pillanatig a bal felső sarokban villog a kurzor..és utána tölt be...(bár lehet azelőtt is így volt, nem emlékszem már)
No mindegy, ma meg bekapcsoltam, fekete képernyő, ezt írta ki:
Boot Image is Corrupt...vagy vmi hasonló..újraindítottam, most jó, de félek, hogy egyszer csak Kékhalál fogad...Volt már másnak is ilyen? Valóban törölhettem vmi fontos adatot, vagy egyszerűen csak előfordulnak hasonlók?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest