- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. használom a CCleaner, Wise Registry és Disk Cleaner progikat, hogy takarítsak a Registry-ben, illetve nem használt, csak a felesleges fájlokat letöröljem a gépről, ezzel meggyorsítva a rendszerem...
Ezeket a programokat sikeresen használtam Xp alatt hiba nélkül.
Ám volt mostanában a Win7 alatt 2 fura anomália. Az első pár napja, amikor bekapcsoltam a gépet, és mire visszajöttem a szobába, azt látom, hogy fekete képernyő, és a következő lehetőségek:
- Csökkentett mód, Csökkentett mód parancssorral stb....meg a Windows Normál Indítása...Kicsit megijedtem, természetesen a Normál Indításra mentem, be is töltött...de mintha másképp bootolna...
Azóta a boot alatt amikor kiírja, hogy Verifying DMI stb stb...sokat gondolkozik, és nem a Windows Indítása képernyő jön be utána egyből, hanem egy tök fekete képernyő, ahol pár pillanatig a bal felső sarokban villog a kurzor..és utána tölt be...(bár lehet azelőtt is így volt, nem emlékszem már)
No mindegy, ma meg bekapcsoltam, fekete képernyő, ezt írta ki:
Boot Image is Corrupt...vagy vmi hasonló..újraindítottam, most jó, de félek, hogy egyszer csak Kékhalál fogad...Volt már másnak is ilyen? Valóban törölhettem vmi fontos adatot, vagy egyszerűen csak előfordulnak hasonlók?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest