Hirdetés

Aktív témák

  • deathtania

    senior tag

    válasz canniball #12431 üzenetére

    "És nem lenne szebb a sorrend így: "kimász az ágy, pisi, mosakodás, power gomb megnyom, rendszer kész, iTunes zene indít, majd reggelikészítés"

    ezt hívják úgy, hogy hibernálás. sokáig játszottam vele az előző konfigomon, aztán a vége meg az lett, hogy belassult a rendszer. a mostani lapom meg sajna valamiért nem szereti sem a készenlétet, sem a hibernálást, mert mindkét esetben leáll (készenlétnél is!!!), és utána amikor újra be akarom kapcsolni elkezd sivítani, mint a fába szorult féreg. :))

    "És mind a két gépen ugyanaz futott le (elejétől a végéig) csak a előbbin gyorsabban, utóbbin lassabban?"

    ha megnézed maga az animáció (kis gömbök előjönnek, és összeállnak egy win logóvá) az kb 4-5sec. utána a már összeállt win logó ismétlődően "mozog"- rajta a színek így mennek, mindig másik hullámzik [jobban nem tom leírni, úgyis tudod mi]-, ez a mozgás volt, hogy rövidebb, volt, hogy hosszabb ideig tartott. ja és tutira bootol az OS, mert a merevlemezem pörgeti mint állat, és itt darál a fülembe. ilyet meg akkor csinál ugye, ha "olvassák róla az adatot ezerrel, mert szükség van rá" egy egyszerű animáció miatt nem lenne ekkora lemezkihasználtság... ;]

    amúgy nálam maga a lap boot-screenje meg post-screenje ugyanannyi idő, mint maga a rendszer betöltése... így is megvagyok 20-30sec alatt...

    és ha lassúnak érzed a rendszered, akkor ajánlok két dolgot: a Piriform által gyártott két kis ingyenes progi jó használatot tud tenni: CCleaner és Defraggler. CCleanert nem mondom miért, azt írták, a Defraggler meg jobb töredezettség mentesítő, mint a beépített win. pár hónapja ezeket használom, és nincs bootidő növekedés... :)

    www.brczart.hu

Aktív témák