- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Kollégám elkészítette a PWM erősítőt egy ásványvizes kupakban.
Nagyon jól működik igaz hogy 12V-al túl magas volt a min fordulat(650rpm) ami nekem hangos volt ezért 5V-al működtetem. Így már le tudom vinni a min fordulatot ~300rpm-re ami tökéletes Idle-ben, 5V-al a max fordulat ~700rpm ami 8db ventivel elégnek kell lennie. Most már késő van ezért a játék tesztek majd később de az Idle hőfokok egész jól alakulnak. Az Idle vízhőfok eddig 29.5 C°-ban stagnálnak 24 C°-os szobahőmérséklet mellett. Persze gyorsan futtattam egy IBT tesztet és azt kell mondjam hogy nagyon elégedett vagyok főleg úgy hogy a teszt után Idle vízhőfok visszaállt 29.5 C°-ra. Az IBT teszt alatt a vízhőfok ~32 C°-ban maximalizálódott úgy hogy a venti fordulat nem ment följebb ~550rpm-nél. Na ezért kell brutális ház és rendszer, ha most valaki közületek itt ülne a gép mellett szerintem fülig érne a szája örömében.
Halk de brutálisan erős minden tekintetben, természetesen a vízrendszerre gondolok elsősorban. Természetesen a képen látható ventikábelek el lesznek rejtve.
Néhány kép de készítek normális képeket is csak még le kell cserélnem 2db csatit + berakom az UV ledeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat Ausztriában
- Hardcore café
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest