Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgeri
tag
válasz
Gyufaaa #4546 üzenetére
Deeh az jóó mert már régóra be van nyomva a géped meg is hajtottad az teljesen jó szeritenm nekem is annyi szokott lenni ha hajtomk a technikát. most 42 fok. jó az. procidon húzhatsz még h meglegyen 3 ghz vagy akár a 25 fsb se lenne rossz. akkor menne 3125 Mhz-n
azért az már nem rossz. Így majdnem annyia lehet a teljesítményed mint egy amd 6000+vagy egy 6400+-nak
-
-
Gyufaaa
veterán
4800+ Vazeee!!!!! 2 órás teszten futtatva az Orthos-al 0 error és 0 warning az eredmény!
2900Mhz-en ketyeg, gyári hűtővel, 12.5x232 szorzóval és egy nagyon minimális fesz ráadásával. 1.35 az alap és 1.37 adtam neki, bár nem lett volna szükséges. A HT Pedig 1156-on ketyeg és birja. Zsiiir.
COD4-nél a hőfok pedig max 56 fok.
Kösz a segítségeket! -
pgeri
tag
sikerült akkor 2 Ghtz-ra felnyomni??? Ha igen akkor örülök. Tod pci- freki autóról 100 -ra. ez fontos. aztán hajrá szerintem 1,4 volton elmegy majd 2,5 Ghz-t ha nem akkor több fesz kel neki kicsivel deeh bírni fogja fogja szerintem kisebb feszen is. attól függ milyen típusót fogtál ki ebből van kettő az egyik jobban tuning barát a másik nem. Deh azért 2 Ghz fölé tudsz menni mindenféle képpen.
-
Shaba
tag
2.5 Ghz - el elégedett lennék.....
-
pgeri
tag
Nahh akkor kezdjük. FSB-t 200-ról veheted mondjuk kapásból 250-re. Fesz emelés. kellhet. 1,34-ről tedd mondjuk 1,37-re. A RAM-nak mehet a +0,2volt.aztán a RAM szorzót vissza kell venni. 3 egész vmennyire. h 800 mhz fölé menjen deh ne sokkal. 900ig jó. A cpu szorzót max.ra. Aztán szerintem egy olyan 2,5 ghz-t simán kitudsz hozni belóle. ha nem többet. Hűtőd jó?
-
Shaba
tag
Sziasztok!
Lécci segítsen valaki! Tuningolni szeretném a cuccomat, de nem tudom hogyan kell. Szeretném, ha valaki leírná nekem az alapokat, hogyan, milyen arányban érdemes állítani cpu fsb-t, szorzót, feszt, memória frekit stb.
Konfigom: E2160 cpu, P5K-epu deszka, 3GB Kingstone ram, asus EAH3650 top vga. -
pgeri
tag
válasz
Gyufaaa #4519 üzenetére
Naah figy Gigabyte lapnál van olyan h Ctrl+F1. Ezzel előjönnek a rejtett beállítások. Így tudod állítani majd a Htt szorzót. 4-esre kell venni. Gyári hűtéssel is bírja majd szerintem persze figyelni kell a hőmérsékletet. a RAM-nak ne adj autó feszt. hanem +0,2 volt. A cpu-nak se legyen autofesz. vedd anynira amennyire mondtam.
Ati kártya jelenleg jobb. Ár/érték arányú. Most kicsit az Ati felé billena mérleg.
-
Gyufaaa
veterán
KMT: még annyi, hogy az orthosban honnan tudom hogy hibázik?
-
KMT
addikt
válasz
Gyufaaa #4511 üzenetére
A HyperTransport szorzót kéne 4-esre venni.
A tesztek az orthos nevű progin belül vannak.
Lapodat nem ismerem.
Ha van újabb bios a lapod honlapján, akkor frissítsd sztem.(#4512) szilva01:
Intel annyival más, hogy nincs HT, valamint a memória órajele közvetlenül az FSB-ből képződik szorzással. Szóval még egyszerűbb is a dolgod. -
szilva01
őstag
Azt kérdezném, hogy az #1. hsz-ben leírtak használhatóak-e intel procihoz, és ha nem akkor tud-e valaki hasonló leírást hozzá,valamint vga-tuning is érdekelne lehetőleg magyarul.
-
Gyufaaa
veterán
A Blend test-et honnan tudom leszedni?
Nem találom google-ban
-
KMT
addikt
válasz
Gyufaaa #4502 üzenetére
A proci hőmérsékletet figyeld terhelés alatt (pl orthos small fft teszttel), ne menjen 70 fok fölé.
HT-t oszd vissza, legyen 1000 MHz alatt.
Ram frekire is figyelj, és a pci-e frekit is fixáld 100 MHz-re.
Stabilitás tesztre szintén orthos jó, de inkább blend test, 9-es prioritáson. Pár órát menjen hiba nélkül. Everest felejtős. -
Gyufaaa
veterán
Még annyit ehhez hogy így a hyperTransport órajelem az 1145Mhz. Az sok?
-
Gyufaaa
veterán
Ez jó! Köszke!
Mielőtt ebbe belevágnék egy pár kérdés. Az alaplapom bírja ezt?
Gyári hűtővel elbírja a proc? Illetve, most azt csináltam, hogy: Gyári érték így van 1.35-re van belőve. Azt ott is hagytam. Csak a proci frekvenciáját toltam fel eddig 230-ra így kaptam egy 2865-ös értéket. Ez így is jó lehet vagy ez nem jó? Ha ezt megcsinálom amit te leírtál jó az everest is tesztelni? Vagy amit most én ügyködtem az ugyan azt az eredményt hozta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest