Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz PeL #38363 üzenetére

Ok, vitázzunk, ezért is vannak topikok..:)

q9300 azt mondod 30k. Megveszi, húz rajta s van egy jó procija (én inkább q9550-et vennék..)
    a másikat eladja, s benne van neki X összegbe.

másik eset: (hidd el, szar z élet, sok ilyen van.., most futottam bele 1be, 2 hete..)

Milyen lapot is vesz? 12k-s alaplapok..HA ÚJ GÉPET RAK ÖSSZE OK, de ha váltani akar valaki..:
    1: tuning nuku, nyers erő marad "csak " a procinak.
    2: ASrock lapot kell néznie ha nem akar hűtőt is cserélni!!! (ott is szar a 775-ös, nekem a TRUE 90°-kal elforgatva ment rá 775-ös felfogatóval (Rev.3-as , van mindenem hozzá, csak kíváncsiságból néztem meg. S bizony..fűtötte a VGA-t.
    3: 2 szaros venticsati. Kis alaplap, 1ikre a hűtő, másikra max a ház hátsó ventije. (ezért írtam hűtőcserét is, mert így ha új, gyári , dobozos procit is vesz..a hűtője semmire se jó.
    4: Ha normális hőfokokat akar kell még venti, s kell ugye hozzá egy ventiszabályzó is.
    5: S ha netán (miért ne?) van IDE DVD-je, HDD-i baszhatja, hisz NINCS ide-s 1155-ös lap forgalomban...
    (2 volt, egy régebbi asus és az én asrock Fatal1ty performane-em.(ami ha kapsz is akkor is maga 30k szállítással)
    Szóval Tizenakárhány ezres lappal ha platformváltás..könnyen lehet, hogy, hogy kell: lap, cpu, ram, hűtő, ventiszabályzó, dvd, hdd..-ez a szar..
    Ha simán új gép az ok, ott, H61+i3+2x2Gb ram oszt csókolm. (VGA szíve szerint)..

Viszont..azért "MA" már jó az a 4 mag, ha az emberke nem, vagy nem csak játéjra használja a gépet..

linkelt teszted: Te nem azt látod amit én? Mindenben sokkal jobb a quad, Cinebench-ben aláz (ott kell erő) amikor picit lemarad az meg..nézd csak meg, 1magon való teszt!!!! Az meg az órajelkülönbség. S ha a Quadot fenyomod pl így ahogy én: [link], köszönőviszonyban se lesznek 1mással, i3-mal s 1-2 i5-tel sem.

Kben jogos. új platform jobb, de vannak esetek amikor még nem éri meg lecserélni a cumót. Ha ma megfelel a mindennapokra 775, használni kell s ha eljön az idő..én p67+2500K-t javasolnék. (most ezt ne írjam le légyszi, hogy miért nem újabb lapot írtam. (kben a "K" miatt:) )

SZép napot!

Új hozzászólás Aktív témák