Aktív témák
-
rootmin
tag
Üdv!
Lassan időszerű beszerezni a kicsikét, amiről pár hete beszéltem: X61t
Ha meg tudok egyezni az eladóval az árról és az átvételről, akkor akár 1 héten belül is meglehet.Memóriát és merevlemezt szeretnék benne cserélni, illetve bővíteni.
Gyárilag 2*1 giga van benne, az eladó azt mondja, kérésre kicseréli 1*2-re a bővíthetőség kedvéért. Ha jól tudom, akkor a merevlemez és a memória egyaránt cserélhetők házilag garanciavesztés nélkül.
Azt viszont nem tudom, mindkét slot elérhető-e. (X61 tablet, ugyebár) Erről van valakinek infója? (Mondjuk az eladó ajánlatából úgy tűnik, igen)Örülnék, ha a memória menne dual channelben. Mekkora rá az esély, hogy 2 különböző gyártmányú, de azonos méretű memóriát tud így kezelni az alaplap? Nem vennék rögtön 4 gigát ezért, ha nem muszáj...
Ami a merevlemezt illeti, némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy a jelenlegi legnagyobb,320 gigás WD Scorpio Black lesz nekem a legjobb, ami 7200at pördül percenként és a tesztek tanúsága szerint igencsak gyorsnak számít notebook érában.
Van valakinek ilyenje? 2 változata kapható, a különbség a free fall szenzor meglétében rejlik. Mivel a gépben már alapból van ilyen, úgy gondolom teljesen megfelelő a szenzor nélküli (és nyilván ezáltal olcsóbb) változat is nekem. Ha valaki tud bármilyen okot, amiért ez a vinyó, és az APS inkompatibilisek lennének, most szóljon, vagy hallgasson mindörökké.Ámen.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest