Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crow
tag
Hali!
A gépemnek (T500 2082-52G) van egy olyan hibája, hogy ha a gép akksiról megy, az integrált (intel) VGA vezérlő van kiválasztva, és a VGA driverben a "Smart2D" opció be van kapcsolva (ez az alapbeállítás), akkor megbolondul a megjelenítés: a képernyő alsó részén (kb a tálca területén) színes csíkok villannak fel időnként.
Így néz ki a hibás terület: [link], video: [link], és egy srác, akinek uez a problémája az x301-esével, ő is rakott fel képeket meg videót róla: [link]
3 különböző verziójú driverrel próbáltam, az új telepítése előtt az előzőt mindig alaposan eltávolítottam (uninstall+ DriverCleaner). Chipset driverből is kiptóbáltam kettőt ha jól emlékszem. Az egész rendszert 3X telepítettem újra, BIOS-t is frissítettem, a hiba minden esetben megmaradt.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek mitől lehet ez, és hogyan lehetne megszüntetni. A Smart2D kikapcsolása inkább csak megkerülése a hibának, nem megoldása, az Intel hivatalos álláspontja szerint annak bekapcsolva kéne lennie, és alapértelmezésként be is van.
Minden ötletet szívesen fogadok.
Üdv,
Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest