Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Gondwana #7161 üzenetére
Eddigi fejlemények XP-anglifikáció terén:
- PreBoot partícióhoz próbáltam betűt rendelni. Partition Magic meg is csinálta. Onnatól kezdve a tartalmát BartPE alatt át tudtam másolni (a telepítés .cri meg .imz fájlokból történik, nem tudom kapásból lecserélni a tartalmukat = használhatatlan) a teljes tartalmát. Azóta belebootolva a grafikus felület működik ugyan, de az egyes funkciók elérhetetlenek (nem történik semmi, ha bármi olyanra kattintok, ami programot kellene, hogy indítson, nem almenüt). Tanulság: Predesktop Area tartalmát nem érdemes birizgálni, jóra nem vezet.
- Angol WinXP-t installálhatóvá tenni a COA cimke szériaszámával: más forrású mellesleg legális, de a cégé, XP-SP2 CD-t felmásoltam, SETUPP.INI-t lecseréltem a preboot által fenthagyott i386-ban találtra. nLite-tal az Intel Pro1000 drivereket beletettem (meg pár szemetet kiszedtem). Mivel BartPE-ből egy util adott a fennlévő (magzar) Winből egy szériaszámot, ami nem egyezett a COA számmal, gondoltam, ez passzol a moddolt setupp.ini-hez, tévedtem (embed serial opció nliteban). Install után első boot után aktivációt kért, illetve másik serialt. Aktivációt elfogadta, azóta amíg ezt megírtam, már SP3 is rátelepült.
Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest