Ezt mind leszedtem már. (hsz-ben írtam is, hogy mindent felraktam ami a lenovo oldal support-jában található)
Origin nick: ZIGHY

Ezt mind leszedtem már. (hsz-ben írtam is, hogy mindent felraktam ami a lenovo oldal support-jában található)

Feltételezem, hogy a számok jók.
"vagy azt a gépet valamiért kivették a rendszerből." vagy benne se volt......vagy nem tudom. Ha jó áron megkapnám még ettől függetlenül is elgondolkozom, hogy megvegyem-e.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.

Megoldódott a vga felismerésének a problémája, azonban a WLAN esetén semmi változás. Se a linux, se a win nem ismeri fel, egy device manager sem talál róla semmit. A led-ét még világítani nem láttam, az fn+f5 is csak a bluetooth-t kapcsolja le és fel.
Szóval olyan, mintha benne sem lenne. Tehát küldhetem vissza a vadonatúj laptop-ot, félve attól, hogy ugyanilyenre nem tudják cserélni, mivel legutóbb már nem láttam ezt a terméket az árlistában. Remélem ez esetben a vételárat megtérítik, mert mást nem szeretnék venni.
(144.000 Ft-ért Lenovo, amiben c2d 2 giga ram 160-as SATA vinyo és egy Nvidia NVS 140m vga foglal helyet, ami egy 8600 gs szintjén van... Sajnos ilyen ár/érték arányban nincs más alternativa)

Processzor csere lett a vége, fura. De megy minden szépen, az viszont érdekes, hogy a régi memóriámra azt mondták, hogy rossz, az nekik a saját IBM-es memóriájukkal jó volt a gép, és így proci csere után még is csak jó a memóriám. Szerencsére a szervizes emlékezett arra, hogy volt egy ilyen esetük már.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Ez jól néz ki.
---
evone:
Sztem előny ha nincs touchpad, engem pl. inkább zavar ha van. A trackpoint fényévekkel jobb, sokszor még a külön egeret se dugom rá a gépre.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

Mea culpa.
(Intel)
(ThinkPad)
A kettő közül egyiknek mindenképpen jónak kellene lennie. Ha mindkettőt próbáltad, akkor passz.

Köszönöm.
Időközben megoldottam a dolgot. Elég érdekes... Olyat még nem láttam, hogy linux se észleljen valamit. És feletébb zavaró volt, hogy úgy nézett ki a dolog, mintha benne sem lenne a kártya.
Igazából arra sem tudom a választ, hogy a lenovo oldalán található illesztők miért nem jók ehhez és hogy a saját updaterje miért nem rakta fel ezt is...
Úgy kellett külön kikeresnem, hogy pontosan milyen adapter van a gépben, majd ahhoz ennek megfelelően az Intel honlapjáról leszedni egy külön progit, ami észleli és aktiválja....

ne a cto-s számot használd az azonositáshoz, hanem a mögötte lévő s/n számot.
nekem is cto-s a t42-m és bizony kapom is az infokat az ibm oldalán róla. 

Köszönöm neked is. Időközben kiderült, hogy az eladó nem korrekt, így üzlet sem lesz. Pedig nagyon jó gép lett volna egy T42p, már előre beleszerettem.

tudom, ezert sajnalom kicsit hogy a t61en rajta van mindketto, eleg lenne ha csak az egyik, de mind1, jo igyis 
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

olvastam azokat a kommenteket
nekem marha nagy mákom volt... nézegettem vaterát de nemsok olyan van amiért pénzt is adnék főleg hogy nagyrészük sérült :S

Az R-51-et amit most használok, ott vettem két éve nagyon korrekt eladótól és teljesen hibátlan állapotban.
Érdekelne a személyes véleményed, bár egy csomó üzenetet kitörlölt az eladó. Jöhetne priviben is.

Sziasztok.
Intel 4965agn wlan kártya van a notimban. Fenn van hozzá minden driver az Intel oldaláról és a Lenovo oldaláról egyaránt. Azonban lenne vele egy olyan problémám, hogy 1.5 2 mbit főlé nem megy a letöltési sebesség, holott 4 mbit-es a kapcsolatom. (tehát 200 k fölé nem megy a letöltés).
Mi lehet a probléma? (a routerem linksys wrt54gl és eddig másik notinál nem jelentkezett ilyen probléma)
Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok!
ti a laptopjaitokhoz tudtok 5.1hangfalrendszert csatlakoztatni? ha igen érdekelne h melyik típushoz..

Lesz 1 eladó T61-em ha kijön az X200s. Ha addig ráér...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

Ld. az R-es topic, az minden ThinkPad-re áll. Pontosabban az X-ek esetén még a dokkolókon sincs S/PDIF.

Gép vásárlás előtt állok és némi segítséget kérnék a centrino 2-vel kapcsolatban.
Mikorra várhatóak azok a konfigok? Megéri várni rájuk? Árban sokkal drágábbra lehet számítani a mostani kínálatnál?
A vásárlás ráér még kb 1 hónapot, ha addig kijönnek.

Csak nekem nem m1 ma a Warranty Lookup, vagy másnak se?
Egy pár hónapos R61-et, meg a T60-amat próbáltam ellenőrizni, mindkettő out of warranty - pedig elvileg mind2 garanciális
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

Itt nézed IE alatt, ugye?
Nekem műxik, mind az auto-detect, mind a bepötyögős módszer.
www.eladomakonyvem.hu

Igen, itt néztem, Opera alatt bepötyögve, de mostmár működik. (Lehet, hogy illetékes helyen is olvasnak minket?
)

jelentem, a hétvégén volt egy 5 percem kettesben egy x300-zal,
nagyon kicsi aranyos, kéne.
így kicsiben még lehet arányos a wide kijelzős noti is. szélességre kb. pont akkora, mint a 4:3-as t60-asom.
bár a szemem valószínűleg kifolyna az 1440x900-as felbontás okozta beűmérettől, de azért lehet, hogy inkább megbuherálnám valahogy a dpi-t. 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

megbuherálnám valahogy a dpi-t
TFT panelen fix képpontok vannak, nem lehet a natív felbontást megváltoztatni. Virtuális felbontást állíthatsz, de akkor jönnek elő a hol vékonyabb, hol vastagabb vonalak, mivel azt a felbontást is a natív felbontásra kell ráhúzni.

Szerintem megéri, főleg az X200s-re. Árban gondolom a szokásos 350-400k lesz. Augusztus-szeptember a megjelenés + amíg eljut ide a balkánra.

szerinted ezzel nem vagyok tisztában?
a betűméret dpi-ére gondoltam 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

ok 

Szasztok!
Eleddig HP használó voltam, most a cégtől kaptam egy T61p-t. Nem igazán találok a fórumon semmit se róla... Van valakinek tapasztalata vele? Általánosságban hogy vált be, gyenge pontok, stb.
Előre is köszi, ja, T9500, Nvidia quadro fx 570m, 2 GB RAM (most már 3), wuxga felbontás.

Gyenge pont az aksi lesz. Illetve a videokártya ami hamar kiszívja belőle a delejt. 

ha ottvan a kezedben nem latod a gyenge pontjait? vagy amig nem olvasol tesztet rola addig nem mersz hozzanyulni? 
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Köszi 

Hello. Csatlakoznék niveas-hoz, egy T61p notival szemezek, kérdezném a tulajokat mindenirányú tapasztalataikról, vagy linkelhetnétek korrekt független teszteket. Nem egy-két hónapra akarok notit, az asztali gépemet is négy éve használom, szóvel nálam fontos a tartósság és megbízhatóság.
Egyébként köznapi dolgokra használnám, (net, fotoszerkesztés, filmek, zene).
Ez egy ilyen bolygó.
Kérdezd Racecam-ot, igaz, neki nem gyári kijelzős. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
(#5032) FehérHolló válasza camelferr (#5030) üzenetére
Mennyire reális a 6 cellás akksival a 3.4 órás üzemidő, ami fel van tüntetve?
Ember embernek farkasa.
(#5033) camelferr válasza FehérHolló (#5032) üzenetére

Fogalmam sincs mennyire reális, még nem volt notim. Gondolom a jobb grafikus kártyák jobban merítik az akkut mint az integráltak. De egyébként alig használnám akkuról, általában inverterrel autóban vagy hálózatról, de mindig máshol, ezért kell noti. A hordozhatóság miatt.
Ez egy ilyen bolygó.
(#5034) FehérHolló válasza camelferr (#5033) üzenetére
Nem csak tőled kérdezem. 
Ember embernek farkasa.
(#5035) Tim82 válasza FehérHolló (#5032) üzenetére
Integrált videóval reális.
Nekem a T41p (dedikált VGA-val) kb. 1 óra 40-45 percet bír jelenleg, levett fényerővel, HSDPA-adatkártyás netezéssel, böngészéssel. Az akku kb. egy éves.
A T61p-ben dedikált van, persze. Én 2.5-3 órát mondanék maximum.
[ Szerkesztve ]
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
(#5036) FehérHolló válasza Tim82 (#5035) üzenetére
Köszi!
Jó lenne a 3 óra. 
Ember embernek farkasa.

Egyébként több helyen is látom hogy ebből a szériából ezek az utolsó darabok. Ez esetleg azt is jelenti hogy érdemes lehet várni egy új szériára ami ugyanazért az árért többet nyújt?
Ez egy ilyen bolygó.
(#5038) Gondwana válasza FehérHolló (#5032) üzenetére

A 3 óra nekem megvan ips paneles Ati x1300-as T60-nal wifin netezve (-60db jelszinten, min+1 fényerövel 3h 50min a 3%-ig)

Látom a gyenge pontjait, pont középen, ha ráállok, nagyon recseg.
Szerintem menj rá motorral is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aztán teszteld le ugyanezt egy Acerrel is. 
[ Szerkesztve ]
(#5041) Dr. Akula válasza FehérHolló (#5032) üzenetére

Az üzemidőt alapjáraton, terhelés nélkül (kb. windows képernyővédő) számolják. Ha használod is, nyilván nem lesz annyi. De mivel mindegyik gyártó ilyen módon adja meg az értéket, a többi se fogja a terhelés alattit megadni, mert még azt hiszik a vásárlók az csak az üresjárat, és rosszabb színben tűnik fel a gépük. Szóval valós helyzetben nem reális, mint mindegyik másiknál se.
9 cellás aksi + pótaksi, úgy elérhető, persze nem Crysis alatt.
[ Szerkesztve ]

Ti milyen módon készítetek backupot? Az első fullhoz hány dvd kéne? (Vistra van a gépen.) Vagy ne DVD-re csináljam a mentést hanem a gépen egy rajtett partícióra? (De ha ellopják a gépet?)

Üdvözlet!
Az IBM szervízzel (Neumann János u. 1) kapcsolatban lenne kérdésem:
nem tudjátok, meddig vannak nyitva? (a telefont nem veszik fel, neten nem találtam...)
Köszönöm! 
(#5044) amargo válasza kaktusztea (#5043) üzenetére

ööö napra pontosan nem emlékszem, de
8'30 - 16-ig H-Cs, kb: 12'00- 13'00 ig ebédszünet
P: 8'30 - 13'00-ig vannak vagy ilyesmi.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Mivel a Lenovo minden erejét bevetve azon munkálkodik, hogy a porba tiporja a Thinkpad nevet az elkúrt designjával, begyűjtök annyi IBM klasszikust amennyi csak létezik a földön, hogy megmentsem az utókornak 
Itt tartok:
[link]
[ Szerkesztve ]

Már decemberben ekkora készletem volt, kicsit gyúrjá' még, vazze.
Azóta már jelentősen bővült a készlet, ha lesz időm, csinálok újabb fotót. 
www.eladomakonyvem.hu

Nagyon szépek! 

Köszi!
Nálad meg két darab R50e van meg egy T42?
Amúgy tudok egy szuper kis eladó T23-mat, nem érdekelne? 
www.eladomakonyvem.hu

Igen, nagyon jó a szemed! 
T23 lesz nekem is, ahogy végre selejteznek a cégnél. Az a botrány, hogy volt most kérdőív, hogy ki kér új gépet, stb, és a T23-asokkal többen kitartanak. Félelmetesen jó és gyönyörű gépek.
(#5050) kaktusztea válasza szmissz (#5045) üzenetére

szmissz: köszönöm.
De tegnap du. ezt még nem tudtam és oda is tekertem bicajjal... F5 körül