aha
hát, a LED-es az már nem fér bele a keretbe
de amit még nem találtam meg, az R400 és a T400 közötti különbségek...
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
(#9001) BobChemistry válasza Otisz (#9000) üzenetére

aha
hát, a LED-es az már nem fér bele a keretbe
de amit még nem találtam meg, az R400 és a T400 közötti különbségek...
(#9002) abcukistván válasza Otisz (#9000) üzenetére

akkor inkább választom a bizonytalanságot. Érdekel érdekel, de nem merem szétszedni 
(#9003) Otisz válasza BobChemistry (#9001) üzenetére

Majdnem egyformák. Amiben viszont különböznek (ha jól tudom):
R-ben integrált a grafikai hardver, míg a T-ben lehet switchable, plusz ugye LED-es, és WXGA+ felbontást is ki lehet fogni. T-ben alap a WWAN előkészítés, anyaghasználatban is kicsit feljebb van.
T400-at jobban az igényekhez lehet szabni, kevesebb a kompromisszum.
abcukistván: nem nagy dolog! 4 csavar ki, aztán bill-t kiemelni lassan. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)
(#9004) Shadowfax válasza abcukistván (#8998) üzenetére

Ha az van most is benne, ami gyárilag lett beletéve, akkor a Parts lookup oldal segít.
www.eladomakonyvem.hu

Nálad a Power Managerben be van kapcsolva az akksi kímélő mód? Tegnap éjfélkor altatás után kihúztam a tápkábelt és most reggel nálam is 88%-ot mutatott, lehet, h a power managerben van vmi trükk (persze lehet a véletlen műve is csak kíváncsiskodom)
abcukistvan: szerintem neked is lyukacsos, én megnéztem és nálam legalábbis az van. gyárt. idő: 2008.11.26
Let's begin, de gozaimasu!

Be van kapcsolva igen.
(#9007) Napfénysüti válasza abcukistván (#8998) üzenetére
Everest nem írja ki?
Más: valaki tudná nekem linkelni azt az oldalt ahol Thinkpad szerelési videók vannak? Egyszer már megtaláltam de hülye voltam és nem mentettem el. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
(#9009) BobChemistry válasza Otisz (#9003) üzenetére

ma megyek megtapogatni őket, remélem lesz raktáron mindkettőből
youtube-on láttam videót, azon elég csúnyán hajlott a T400 klaviatúrája, remélem csak hibás darab volt
(#9010) rankesz válasza BobChemistry (#9009) üzenetére

Amikor az enyémet átvettem direkt megnéztem a youtube-on látottakat, és se a billentyűzet se a csuklótámasz meg se moccant. Szóval a legújabbakon már tuti javítva lett. Sőt, a billentyűzet is le lett cserélve a korábban sokat fikázottról, szerintem a T61-é lehet benne
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
(#9011) Shadowfax válasza Napfénysüti (#9007) üzenetére

www.eladomakonyvem.hu
(#9012) Napfénysüti válasza Shadowfax (#9011) üzenetére
Köszönöm! Most már elmentem hátha szükség lesz rá később. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
(#9013) abcukistván válasza Shadowfax (#9004) üzenetére

köszi
A FRU: 42T4013, billes táblázatokban az első oszlopban van.
_ak_ : igen, akkor valószínű, ikrek a gépeink.

Itt is u.a., csak R400-on, ha megoldottad ne tartsd vissza thx
feco
(#9015) Shadowfax válasza abcukistván (#9013) üzenetére

A FRU: 42T4013, billes táblázatokban az első oszlopban van.
Akkor az ALPS gyártmányú. Tesóm T400-án is az van, szerintem nagyon jó.
www.eladomakonyvem.hu
(#9016) abcukistván válasza Shadowfax (#9015) üzenetére

Nekem sincs kivetnivalóm vele, csak akkora dícséretek voltak az NMB-re, meg szitkozódások Chicony-ra, és nem tudtam nekem melyik lehet, és érdekelt, hogy ez vajon a sáv melyik harmadában helyezkedik el. Mivel az összehasonlítási alapom, egy T20-ra(nem egy mai darab, de le a kalappal előtte, hihetetlen,hogy milyen állapotban van), plusz egy Pavilionra(valami elképesztően forró volt, pedig max 1-2 órát ment előtte) korlátozódik.

T400-hoz vagy T500-hoz van valakinek HUN recovery lemeze?

(I____\==OOOO==/ ____I)

Remélhetően nemsokára lesz 
Már rendelés alatt van.
[ Szerkesztve ]

Szegeden lehet valahol T400-at kapni?
ahol meg is lehet nézni, mielőtt választ az ember
laptop.hu és notebookstore.hu kiesett
(#9020) fordfairlane válasza BobChemistry (#8962) üzenetére

Ez a T400 átkapcsolható grafikás, és a Vista mellé adnak XP downgrade kitet is:
my hovercraft is full of eels
(#9021) BobChemistry válasza fordfairlane (#9020) üzenetére

hoppá...
ez annyiba kerül mint amit én kinéztem de abban csak int. VGA van, kisebb proci és HDD
(#9022) fordfairlane válasza BobChemistry (#9021) üzenetére

Ebben ha jól látom, nincs kamera, ennyi hátránya van. Egyébként most nézem az usanotebookos adatlapokat, a T400-hoz és az R400-hoz is 2,3-2,4 kg súly van írva, máshol viszont a T400-nál 2,13kg, az R400-nál 2,4kg szerepel. Ránézésre a T400 vékonyabbnak tűnik, de nem tudom, tényleg az-e, vagy csak optikai csalódás.
[ Szerkesztve ]

Esetleg egy copy megoldható majd belőle? 
(I____\==OOOO==/ ____I)
(#9024) BobChemistry válasza fordfairlane (#9022) üzenetére

igen, a kamera tényleg nincs benne, de nem is annyira fontos, valamint egy külső kamerának sztem jobb a képe
a súlyt azt nem is néztem, de ha könnyebb az csak jó nekem, mivel naponta kell majd cipelnem

Pár napja van egy T400-am, de azt el kell hogy mondjam: nagyon jó kis gép!
Halk, nem melegszik, masszív, kijelzője gyönyörű (1440x900), WWAN előkészítés, ujjlenyomat olvasó, kamera, 256-os ATI kártya, stb...
Én bátran ajánlom annak, aki ilyennek a vételén gondolkodik 
(I____\==OOOO==/ ____I)
(#9026) fordfairlane válasza BobChemistry (#9024) üzenetére

A kamera akkor érdekes, ha rendszeresen Skype-ozol vagy MSN-ezel, akkor viszont jó, hogy beépítve van, nem kell külön foglalkozni vele. Egyébként szvsz teljesen felesleges.
(#9027) Otisz válasza fordfairlane (#9026) üzenetére

Szerintem is felesleges (soha nem hiányzott, és amikor volt sem használtam), de jó ha van 
(I____\==OOOO==/ ____I)

En vettem egy kulsot, ILYET. Teljesen jo, es ahogy lattam csak WXGA kijelzohoz jar Webcam. WXGA+nal nincs.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Nekem WXGA+ -os a notim, és van benne kamera 
(I____\==OOOO==/ ____I)
(#9030) fordfairlane válasza evone (#9028) üzenetére

Olyan is van, ami átkapcsolható grafikás, WXGA+-os és webkamera is van, de azt már drágán mérik: [link]
(#9031) Otisz válasza fordfairlane (#9030) üzenetére

Ilyen van nekem, csak a proci más.
(I____\==OOOO==/ ____I)
(#9032) evone válasza fordfairlane (#9030) üzenetére

akkor ilyen kene, ledesben. 
(#9033) fordfairlane válasza evone (#9032) üzenetére

Olyan is van, de az már (legalábbis számomra) aranyárban van: [link] Most már nem linkelek többet. 
(#9034) Napfénysüti válasza Otisz (#9029) üzenetére
Nagyon komoly gép. 
(#9035) evone válasza fordfairlane (#9033) üzenetére

Hat igen, ez elég durva konfiguracio igy. 
Elnéztem sorry. 
[ Szerkesztve ]

Feltettem a Win7-et.
Gyönyörű színeket hoz ki a kis T400-ból 
(I____\==OOOO==/ ____I)
(#9038) Napfénysüti válasza Otisz (#9037) üzenetére
A videokártya váltás működik alatta?
(#9039) Otisz válasza Napfénysüti (#9038) üzenetére

Az még nem, mert drivert keresek hozzá.
Az előbb felismerte, automatice telepített hozzá a netről valamit, majd eltűnt az asztal, egér, stb, és csak a háttér maradt. Vissza sem tudtam lépni, csak az újraindítás segített.
(I____\==OOOO==/ ____I)

Legalább érthető a problémám, abban igazad van, hogy nagy erő nagy teher, de én csak annyit írtam, ha már 1,5 kg, akkor ne ULV.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

A sima x200 annyi es normalis core2duo van benne, de tovabbra se ertem hogy miert zavar az hogyha kevesbbet eszik a procid, attol a teljesitmeny nem kisseb.
"Low voltage doesn't mean lower performance. Just means less voltage, as the name implies.
So a ULV 2.0GHz cpu will perform EXACTLY as a normal 2.0GHz cpu.
So if you want to compare your ULV to a normal 2.0GHz cpu, tell us the speed, bus and cache of ur ULV cpu."
[ Szerkesztve ]

Én eddig csak 1,4 ULV procit láttam, de ha még igaz az ULV-s proci többe kerül még mindig mint a sima, vagy tévedek?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }
(#9043) rankesz válasza fordfairlane (#9033) üzenetére

Ilyen van nekem, csak t9600-as procival, 250es HDD-vel. 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
(#9044) Napfénysüti válasza rankesz (#9043) üzenetére
Ne keseríts el mindenkit

Van 1.83as is, van 2GHzes is. Persze hogy drágább, mivel sokkal kevessebet eszik.
(#9046) rankesz válasza Napfénysüti (#9044) üzenetére

Mér, a winyóm kisebb... 

Bebeeeeeee
Nekem meg 500-as vinyó van benne

(I____\==OOOO==/ ____I)

Mar nem merem frissiteni a lapot, szegény T61em rosszul érzi magát a ti gepeitek mellet. 

Van T61-em is (még).
(I____\==OOOO==/ ____I)