Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  ThinkPad T, X, A és W notebookok (téma lezárva)

(#4001) amol válasza vicces (#3984) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Ilyen USB-s külső billentyűzetet? Hol?
Még asztali géphez is jó lenne.

[ Szerkesztve ]

Pánikra semmi ok. Az index használata nem rövidíti tovább a ceruzát.

(#4002) karesz501 válasza amol (#3999) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Ez van, engem is elszomorított a dolog anno, de nem érdemes kinntről rendelni ha nincs rá gari. Felhívod az IBM Magyarországot? Mert így ez a worldwide lószar nem ér semmit... Viszont ezek az árak :Y Jó kis gép, én is ilyet néztem volna, de nincs itthon, csak fél milláért...
A T60-nál halkabb lett a gép, pedig jóval erősebb processzor dolgozik benne, mondjuk nem egy X1400 Ati hanem egy Quadro, ami azért nagyságrendekkel kultúráltabb. Szvsz.

Most akkor mi lesz? Van egy 15-ös XGA T60 a Laptopinfonál, nem néz ki rosszul az sem.
"Ibm logó: régi:)"
Ott problémáztam, hogy mi ez az új szar T series logo, nem is értette a srác a dolgot. Elmagyaráztam neki. Már vágja :DDD

USB bill: Ph turkagyurka ;]

[ Szerkesztve ]

Life is no picnic!

(#4003) amol válasza karesz501 (#4002) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Felhívom, az nem kerül semmibe (még a telefon is ingyen van).
Mi lesz? Először is megvárom hogy döntesz ;)
Az a 15-ös T60 nem nyerő, viszont közbenjárásodra kiírta a srác az adataihoz hogy "IBM Logo: régi" :))

Mi/ki ez a hurkagyurka? Sima USB-s billentyűzetet bárhol kapok fityingekért, de engem pont ez a Thinkpados érdekelne.

(#4004) amol válasza kerjani (#3986) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Ezt is odaírta: "Mindkét gépből 1DB ÉRKEZETT!!! Csak KP. Eltenni nem áll módunkban!"

(#4005) Tim82 válasza amol (#4003) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"hurkagyurka"... :))

Karesz arra célzott, hogy a PH!-s apróhirdetéseknél vadászott USB-s IBM Ultranav bill.-t magának. Érdemes figyelni, kb. havonta előfordul egy. :)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4006) amol válasza karesz501 (#4002) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Nézd csak! Ha ez nem elírás akkor megoldódott a problémám. Quadro + SXGA+.

Tim82: köszönöm, majd nézegetem :)

[ Szerkesztve ]

(#4007) csokolade válasza amol (#3990) üzenetére

csokolade
(tag)

nna tessék milyen láma-e vagyok :W
úgy átléptem, mint a sicc, dőltbetű, gondoltam vmi érdekes aláírás :DDD
e teljesen ferde jelenetet cseppet sem emésztettem meg.

De ezt már megcsináltam, amikor újratelepítettem az intel drivereket és akkor egyből ezt is leállítottam, erre gondolsz ugye:
A számítógép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg
vagy az intel saját beállításai között?

Csokki ...olvadós, ropogós, celofános, mogyorós...

(#4008) amol válasza csokolade (#4007) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Erre gondoltam, de ha a saját beállításainál is van akkor lehet hogy felülbírálja az xp-t úgyhogy próbáld meg ott is.

(#4009) kerjani válasza karesz501 (#3992) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

kb csütörtökön megyek érte, ~300km-t utazok majd, de megéri :)
Még a hét közepén szóltam, hogy szóljanak, ha megjön a gép, csak nem voltam netközelben mikor írtak, ezért rakták ki a honlapra, de sikerült lefoglalni :D

Miket érdemes leszedni első körben? (azonkívül hogy a Vistát ;] )

A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

(#4010) kerjani válasza amol (#4004) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

látom

de felhívtam, azt mondta hogy rendben
köv héten megyek érte

(#4011) Shadowfax válasza amol (#3989) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Huhh! Nem tudtatok aludni? :D

Sajnos nem él rá a gari Mo-on, viszont él Kanadában, Indonéziában, Japánban, Koreában, Malájziában, a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban, Tajvanon, Thaiföldön és Vietnámban. :D
A még ennél is jobb hírem, hogy Mo.on se tudsz garit venni hozzá: [link]. :((

www.eladomakonyvem.hu

(#4012) Tim82 válasza kerjani (#4009) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miket érdemes leszedni első körben?

van még pár lehetőség. szeretsz TP-vel legózni? ;]

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4013) kerjani válasza Tim82 (#4012) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

:DDD
Azon gondolkodom, hogy vajon mit lehetne kirakni belőle :DDD :DDD

(#4014) Tim82 válasza kerjani (#4013) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már látom a végét...

"Vár állott, most kőhalom
kedv s öröm repkedtek
halálhörgés, siralom
zajlik már helyettek"

;]

(#4015) amol válasza Shadowfax (#4011) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Köszönöm, éreztem hogy Rád számíthatok ;)
Azért érdekes ez a világgarancia. Kis hazánkban ha valaki ilyen gépet szeretne, akkor vagy nem vesz vagy bevállalja gari nélkül...

És mit gondolsz erről? Elírás a kijelzője vagy sem?

Illetve a Dunaeletronikánál lehet rendelni egyénileg összeállított Dell gépeket és foglalkoznak Lenovoval is, vajon ez járható út?

[ Szerkesztve ]

(#4016) Shadowfax válasza amol (#4015) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Nem elírás, itt van az adatlapja. Ez hagyományos képernyős modell. Ha minden igaz, a Laptopszalonban ez a UI02BCX - ez viszont azt jelenti, hogy angol az OS és a bill. is. De polip kolléga biztos felvilágosít, ha megkérdezed. ;)

www.eladomakonyvem.hu

(#4017) amol válasza Shadowfax (#4016) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Ez jó hír, ugyanis a gondom az volt, hogy itthon nem kapható hagyományos kijelzős modell quadroval, ezért nézegettem az USA honlapot. A magyar billentyűzet árát persze hozzászámoltam, de még így is viccesen olcsó volt a kiépítését nézve. Ezek szerint lesz itthon is, tehát nem kell kapkodnom (szarakodhatok még egy ideig :) )
Viszont hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem a németet, és találtam egyet amire az általad linkelt oldal szerint van itthon garancia. Viszont találtam kettőt (1,2) amire aszerint Németországban sincs, ahol árulják! Most akkor hogy van ez?

(#4018) Shadowfax válasza amol (#4017) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Viszont találtam kettőt (1,2) amire aszerint Németországban sincs, ahol árulják! Most akkor hogy van ez?
Ach, du meine Güte, was ist denn da passiert?! :Y

[ Szerkesztve ]

www.eladomakonyvem.hu

(#4019) amol válasza Shadowfax (#4018) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Hab gar 'ne Idee, wissdu was los is? :DDD

(#4020) Shadowfax válasza amol (#4019) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Keine Ahnung was da los ist...

De mindjárt kirúgnak innen, ha nem magyarul folytatjuk. :)

www.eladomakonyvem.hu

(#4021) amol válasza Shadowfax (#4020) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Jawohl, Herr Schattenfax! ;)

Gondolom nem a németek olyan hülyék hogy garancia nélkül árulnak gépeket (pláne nem a lenovo oldalán), így valószínűleg a rendszerben lehet a hiba. Akkor viszont semmi sem biztos.

(#4022) Shadowfax válasza amol (#4021) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Shadowfax=Schattenfell.
S még mindig nem vagyok "Herr". ;)

Érdemes rákérdezni az IBM-nél e-mailben. Nekem is válaszoltak múltkorában 1 nap alatt.

www.eladomakonyvem.hu

(#4023) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Egy problémám van a múlt héten vett T61-esemmel (videokártya quadro 140): nem jeleníti meg a vörös színeket, pl az "on the screen display" esetén, ha vörös színt állítok be, üres téglalapokat jelenít meg, de ha a rgb skálán r255, g1,b0 -t adok meg akkor már színes téglalapok vannak.
A színbeállítások módosításával se tudok változást elérni. Ha külső monitort kötök rá, azon sincs vörös szín.
A lenovo honlapján fent levő drivert felraktam.

Elvileg minden update-et letöltöttem és felraktam, a bios frissítés kivételével. Az oprendszer vista, a sp1-et nem raktam fel.

Remélem tudtok segíteni, előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

hülyékkel nem tárgyalunk

(#4024) amol válasza Shadowfax (#4022) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Shadowfax=Schattenfell
Ezt mi alapján sikerült? Én szabad fordítást alkalmaztam. Ezek közül van szó valamelyikről?
S még mindig nem vagyok "Herr".
Entschuldigen Sie bitte Frau Shadowfax :D

Mire gondoltad a rákérdezést? Arra hogy nem-e elírás a dolog vagy a német modellekre?

(#4025) Tim82 válasza amol (#4024) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

[ Szerkesztve ]

(#4026) amol válasza Tim82 (#4025) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Ja! Nem láttam eredetiben és németül sem, itt lehet az eb elhantolva. De a magyar fordítás rosszabb mint az enyém volt :DDD
thx

(#4027) Tim82 válasza amol (#4026) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én se (és olvasni is magyarul), bár egy hete végre megvettem a filmeket DVD-n :DD

szerintem nem rossz az a Keselyüstök - úgy értem, jól hangzik, még a szereplő eredeti nevéhez képest elég "szabad" fordítás is. :)

na de elég az off-ból! irgumbejnye! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4028) amol válasza Tim82 (#4027) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Nagyon sok nehezen fordítható tulajdonnév van benne, végülis jó.

(#4029) peterkeT válasza amol (#4024) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Fraulein. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#4030) amol válasza peterkeT (#4029) üzenetére

amol
(PH! addikt)

:P

(#4031) Tim82 válasza peterkeT (#4029) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amint látom, ma Te is lusta vagy megkeresni a spec. ékezetes karaktereket. :DDD

na de csúnya modi szétoffolja a szakmai topikot. ;]

(#4032) tabrev

tabrev
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy kérdés: IBM ugyanazon hűtést használja T60-ban a pl: T5500-höz mint pl T7400-hez?

Köszi a választ! :R

(#4033) peterkeT válasza Tim82 (#4031) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nem kell keresni, dolgoztam németekkel, tudom, hogy alt gr+ a lenne az ä, sőt, azt is tudom, hogy alt gr + á a ß. :D Csak nem akartalak zavarba hozni benneteket. ;] Mindezt frissen megcserélt billentyűs francia billentyűzeten. :U

[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40? ;]
[FLAME OFF]

Tabrev: Ha ugyanaz a modell, csak más képítés, akkor tutira igen. De erős a gyanúm, hogy amúgy is. Szvsz nincs nagy különbség a két proci gyakorlati hőtermelése között.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#4034) Tim82 válasza peterkeT (#4033) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért írtam, mert ma én is lusta voltam megkeresni. rémlett, hogy altgr + A. :DDD

az nc6000 kinek lett végül is a családban?

(#4035) peterkeT válasza Tim82 (#4034) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A hatéves lányomé. Ősszel megy iskolába, muszáj volt neki venni valamit, mégsem cipelheti magával a Thinkcentre S50-et. :D

p

(#4036) Tim82 válasza peterkeT (#4035) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kocka egy család. :DDD (bocs, nem bántásnak szántam, de ilyen korban én még Dörmögő Dömötört olvastam és számítógépnek hírét se hallottam. igaz, nálam kimaradt a C64/Amiga stb. korszak. :) )

de azért most egy kicsit tényleg le kellett ülnöm és a szívemhez kellett kapnom - a hat éveseknek már saját lapost kell vinniük az első osztályba? :Y

Fräulein: az igazi az lesz, amikor arról fogunk itt értekezni, hogy Tolkien a quenyát a finnből és az óizlandiból rakta főleg össze. :DD

[ Szerkesztve ]

(#4037) Shadowfax válasza peterkeT (#4035) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Ha még egyetemre menne, megérteném... :Y

Látom itt meg volt egy kis Tolkien-tanulmány német nyelvórával egybekötve. :DDD

Tim: Ne rosszalkodj! :P A Keselyüstök fordítás mellesleg nem annyira klassz. :U

[ Szerkesztve ]

www.eladomakonyvem.hu

(#4038) Shadowfax válasza Ringman (#4023) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Hm. Egy PC Doctort érdemes lenne futtass DOS (és Win) alatt is.

www.eladomakonyvem.hu

(#4039) Tim82 válasza peterkeT (#4033) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40? ;]
[FLAME OFF]
"

nem mondtad, de úgyse hiszek Neked. ;] különben is, áttértem T41p-re. :DDD

Shadowfax: én csak annyit mondtam, hogy szerintem nem rossz. tetszik maga a "Keselyüstök" szó.

[ Szerkesztve ]

(#4040) tabrev válasza peterkeT (#4033) üzenetére

tabrev
(fanatikus tag)

THX! Megnyugtattál :R

(#4041) Ringman válasza Shadowfax (#4038) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

lefuttattam a pc doctort, az nem jelzett hibát.
Mikor a kijelzőt teszteltem, akkor a vörös szín helyett fakó piros/narancssárga színe volt. Onnan derült ki a dolog egyébként, hogy mikor dvd-filmet akartam nézni, az embereknek kékeszöld színe volt.

Az "azonnali notebookos kérdések" topikba is beírtam a problémám, ott vga chip hibára gondoltak.

hülyékkel nem tárgyalunk

(#4042) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyen kütyüje van már valakinek? Egyáltalán lehet kapni valahol?

ThinkPad Bluetooth Laser Mouse

(#4043) kerjani válasza HXY (#4042) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

[link]

(#4044) amol válasza Shadowfax (#4016) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Sajnos valóban így van, kapható már itt is. Angol lokalizáció.
Vista Business magyarítható vagy XP menne rá, de mennyi lenne egy magyar bill? Lehet várok míg lesz magyarral is.

(#4045) karesz501 válasza amol (#4044) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Tavaly bruttó 13e Ft volt egy T60/T61 billentyűzet + beszerelés. Ami ugye ingyen van, mivel magadnak csinálhatod, ügyesen :K

Jó kis gép, az angol OS-nek nincsen sok jelentősége, nekem sokkal jobban fekszik pl. mint a magyar...

Life is no picnic!

(#4046) Otisz

Otisz
(senior tag)

Valakinek van esetleg IBM 380XD-hez recovery lemeze? :)) :))

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#4047) amol válasza karesz501 (#4045) üzenetére

amol
(PH! addikt)

Az a vicc, hogy a Lifebookhoz egy magyar billentyűzet + a bluetooth modul ha itthon rendeltem volna meg 30k körül lett volna bruttó és van "némi" különbség. Végül €40 volt összesen, ami kb. reális. Az más kérdés hogy a Bt modulhoz rövid szalagkábelt kaptam ezért még nem üzemel, a szervízben azt mondták rá hogy 300Ft, mire megrendeltem ebből 2000+áfa lett.

(#4048) polip válasza tabrev (#4032) üzenetére

polip
(PH! addikt)

az összes létező C2D notiproci TDP-je 34-35W csak az LV ill az ULV szériái alacsonyabb

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#4049) karesz501 válasza amol (#4047) üzenetére

karesz501
(senior tag)

Ez valóban vicc, elég soknak tűnik így elsőre. Jövendőbeli Thinkpad-oddal nem lesz ennyi gondod ilyen téren (sem), kérdés, hogy mikor veszed meg ;]

Az FSC szervízről pedig olyan sok jót még nem hallottam, szóval ez nem lep meg...

Life is no picnic!

(#4050) tbs

tbs
(PH! addikt)

Megfogdostam egy X300at a hétvégén... :Y Vesszen minden más..! Uralkodik. 1 mind felett... :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  ThinkPad T, X, A és W notebookok (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.