Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Nos úgy jött össze, hogy a döntőben is ottvoltunk
Nem bántam meg, már egyszer leírtam, hogy mennyire jól hangzanak élőben az énekesek...most is csak ezt tudom írni, lenyűgöző volt
Malek és Szulák Andi brutálisan jól tudnak énekelni! -
Dylen
senior tag
Tudom, hogy már csak egy van, de azt szerintem kihagyjuk, munkaidőm miatt elég sok a macera az odajutással, ráadásul a világ végén van...
Meg már csak 4 jegy van.
Nemtudok olyanról, akire rájött a szapora, nemtudom olyankor mi van
Gondolom kimehet és lehet, hogy valamelyik hosszabb szünetben visszaengedik, ha jófejek
-
Dylen
senior tag
Összességében szuper jó volt!
6ra kellett megérkezni, majd egy sátorban várakoztunk, mellette toitoi wc volt
Kb 7kor mehettünk be, ekkor lett felvéve a sztárvendég produkció, amit a műsor végén adtak le. 19:40től 20:15ig volt szünet, és hosszas sorbanállás a toitoi-nál
Ezután már nem lehetett kimenni, csak a végén.
A stúdió nem olyan monumentális mint a tv-ben látszik, de azért elég szép nagy. A közönség székek sajnos elég kényelmetlenek voltak, kicsi műanyag székek, alig lehetett elférni...Az összes énekes remekül szólt előben, a tv sajnos nem tudja átadni. Mi jobb oldalon ültünk, a Caramel felőli oldalon, tökjól lehetett látni a produkciókat és a mestereket is, de sajnos az értékeléseket már kevésbé, mert a közönség hangos volt
A párperces szünetekben le lehetett menni a színpad köré, Somlót sikerült is elkapni egy fotóra, de amúgy a mestereket behívták ilyenkor, mert hogy ilyen meg olyan megbeszélés van meg sajtó, stb.
A sátrat, a wc-t és a székeket leszámítva minden nagyon profi volt, rengeteg ember, kamera stb.
Örülök, hogy elmentem, mennék megint -
Agyasima
őstag
Úgy látom, a műsor PH!s népszerűsége nagyjából megegyezik az országos népszerűséggel.
Azt hiszem, a műsor eddigi legnagyobb felfedezettje Szabó Kimmel Tamás, aki egyre jobban vezeti a showt. A mezőny meg úgy en bloc kezd érdektelenné válni. Mondjuk, ez nem biztos, hogy a versenyzők hibája.
-
Dylen
senior tag
Most értem az eredeti, holland verzió első élő adásához. Ott nincs ennyi dráma mint nálunk.
Az első adásban minden mesternek 4 versenyzője lépett színpadra (gondolom összesen 8-an vannak) és pontoztak a mesterek!
Végig háttal ültek, majd a szám végén nyomtak egy pontszámot és akkor fordultak meg. Emellett van a közönség, és így az együttes eredmény számít, így jut tovább kettő.ui: Heni nekem sem fog hiányozni, rettentően idegesítő és beképzelt, már vártam, hogy kiessen.
-
Agyasima
őstag
Nem tudom, csak tippelem, hogy innentől kezdve már az 1 ember/adás lesz a forgatókönyv. Legalábbis más műsorokban 12 szokott lenni a bűvös szám.
Ez a Heni mennyire egy ellenszenves figura. Mikor már lejárt az idő, akkor sem tudott megállni egy helyben, pózőrködött, mint valami olcsó ripacs, és bár már nem lehetett telefonálni, azért mutatta a kezével, hogy telefonáljatok!. Aztán, amikor kiesett, egyből elszaladt, nem tudott még egy mondatot sem mondani. Nem fog hiányozni.
-
Dylen
senior tag
Tudja valaki, hogy mi a további forgatókönyv? Legközelebb is 1 ember esik ki minden csapatból? Utána pedig 1 adás/1 ember?
-
Dylen
senior tag
Istenem, mennyivel jobbak ezek, mint az x faktorosok!!
-
DeFranco
nagyúr
A kiszavazással viszont elégedett vagyok most is, és elégedett voltam az előző élő adásban is. Azok estek ki / maradtak bent, akik megérdemelték. Jó lesz ez.
-
DeFranco
nagyúr
Jó volt
Volt már jobb, de jó volt.
Pár gyenge kiesik, jövő héten gondolom összeeresztik a továbbjutókat, és az úgy már sokkal jobb lesz.
Holnap viszont magyarázkodhatok, mert mindenkinek el lett mondva, hogy aztán ma már mindenképp nézzék a műsort, mert ilyet még nem láttak... hát nem jött be. Ez most összességében nem volt az igazi, de ezt sokan hozták össze, hogy ennyire sz*r legyen. A zenei szerkesztő és az operatőr sara a 70%-a.
Legközelebb jobb lesz.
-
T0rnad0
addikt
Pán Péteres figurával nyomta a BSB-t
Döntős lesz a gyerek...Milyen hangja van. -
DeFranco
nagyúr
A zenei szerkesztőt innen csókoltatom. A számok 80%-a a mai műsorban szerintem tragikus választás. Sok esetben nem az énekeseken csúszik el a dolog, hanem a választott dalon.
Karai Anna száma is önmagában jó, de nem egy tehetségkutatóba való, és nem egy 40 kilós lánynak. Ezt nem lehet jól eladni egy ilyen műsorban. Tragédia.
-
DeFranco
nagyúr
Én nagyon bízom ebben a műsorban. Sok dalt utólag is előveszek, meghallgatok, már most több katartikus pillanat volt, mint az elmúlt három év tehetségkutatójában összesen.
Pedig csak a válogatókon vagyunk túl.
-
DeFranco
nagyúr
Hú ez a Schwarz gyerek mit énekelt...
-
Agyasima
őstag
Hogy egy sminkes/stylist/fotoshop mi mindenre nem képes. Emlékszem, amikor megláttam először a Szécsi ikreket, azt gondoltam, "szegények, de csúnyácskák". Ehhez képest a mostani fotókon meg már szinte modellnek is elmehetnének. A szüleiknek meg jár a mínusz pont, amiért ilyen zseniális neveket találtak ki, mint "Saci" és Böbe". IMHO.
-
Andris837
senior tag
Gondoltam nyitok egy ilyen témát, ha már a másik műsornak is volt itt és "élt". Aki szereti, aki nem, aki nézi, aki nem... írjatok..
-
Andris837
senior tag
The Voice - Magyarország hangja
Kialakultak a csapatok, megvan az a 24 ember akik harcba szállnak a "Magyarország hangja" címért.
A mesterek:
Mező Misi [link]
Malek Andi [link]
Molnár Ferenc Caramel [link]
Somló Tamás [link]A csapatok:
Mező Misi csapata:
Bűdi Szilárd [link]
Gyöngyösi Tamás [link]
Pátkai Petra [link]
Pál Dénes [link]
Szécsi Böbe [link]
Veres Mónika [link]Malek Andi csapata:
Bakonyi Zsolt [link]
Nádor Dávid [link]
Schrott Péter [link]
Schwartz Dávid [link]
Schweitzer Dóra [link]
Torzsa Gabriella [link]Molnár Ferenc Caramel csapata:
Berkes Olivér [link]
Gájer Bálint [link]
Henderson Dávid [link]
Karai Anna [link]
Mohamed Fatima [link]
Nguyen Anh Quan [link]Somló Tamás csapata:
Czerovszky Henriett [link]
Dózsa Erik [link]
Husnullina Regina [link]
Kriszta Réka Piroska [link]
Szécsi Saci [link]
Weisz Viktor [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest