Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Megvan a megoldás:
A Chrys user benne van az "administrators" és a "users" csoportban. Emiatt a /volume1/Transmission-nál az administrators-nak adtam volna RW jogot, de ez ugye nem megy, mert ez a csoport automatikusan megkapja a jogokat. Még megpróbáltam úgy is, hogy a Chrys user külön is megkapja a jogokat. Sajnos a PERMISSION DENIED probléma így is fellépett.
A megoldás az lett, hogy a "users" csoportnak is meg kellett kapnia az RW jogokat. Talán a transmission daemon miatt kell ez?
De ez a megoldás nekem nem tetszik, mert nem akarom, hogy a users csoport összes felhasználója hozzáférjen a letöltésekhez. Eze ntalán most úgy lehet segíteni, hogy létrehozok még egy csoportot, aminek tiltva lesz az RW az adott könyvtárakhoz, és ebbe is belerakok minden más felhasználót. Bár ez elég fapados megoldás.Kipróbáltam azt is előtte, hogy leszedtem a Transmission-t, ezután létrehoztam egy Transmission nevű user-t, és megadtam neki az RW-jogokat a letöltési könyvtárhoz. De amint visszatelepítettem a Transmission-t, ez a felhasználó egyszerűen eltűnt a DSM-ből (gondolom a transmission daemon-ja miatt). Természetesen ezután sem működött még jól a letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- OLED monitor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest